AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pojišťovací makléřství Petřík Brokers, a.s. poskytuje svým klientům komplexní služby v oblasti pojistné ochrany a flexibilní zprostředkování likvidace škod. Úzce spolupracuje se všemi významnými pojišťovnami na trhu, u kterých jsme schopni vyjednat nejvýhodnější pojištění podle požadavků a potřeb klienta. Obrátit se ná nás můžete v případě ...

Velkoobchod: -automobilová skla. Výměny autoskel z povinného ručení zdarma.

Prodej autobaterií a naháradních dílů na automobily.

Prodej: - pneumatiky. Výměna: - čelní autoskla. Servis a plnění: - autoklimatizace. Autoservis: - diagnostika - příprava na STK - výměna výfuků. Pneuservis.

Autoservis: -servis všech značek -výměna autoskel -opravy motorů, karoserií -svařování -renovace veteránů.

Mytí - osobní automobily Odtahová a asistenční služba Taxislužba Pronájem - reklamní plochy

Autobazar Příprava na STK a emise Odtahová služba Poskytování - finanční leasing - pojištění automobilů.

Kovoobráběčské práce. Vývoj a výroba závodních komponentů a doplňků pro motocykly - stupačky, stupačkové sety, řídítka a další.

Vykup-aut-ostrava.cz - Vykoupíme Vaše auto v jakémkoli stavu ihned a za hotové! Chcete prodat Vaše auto za reálnou cenu a bez handrkování v autobazaru? Stačí prozvonit a vše zařídíme za Vás!

Společnost MOVANA, spol. s r.o. se zabývá výrobou užitkových nástaveb na nákladní automobily kategorie N1-N3 a výrobou přívěsů kategorie O2-O4. Vybavení těchto nástaveb je dle typu nástavby a požadavků zákazníka prováděno jako kompletní dodávka. Zajišťujeme montáže a servis hydraulických čel ZEPRO a DHOLLANDIA, dále pak montáže spacích nástaveb ...

Autoškola: - řidičský průkaz skupiny B - školení řidičů včetně závěrečného přezkoušení - kondiční jízdy.

STK pro užitkové automobily. Ověřování tachografů.

Služby: - autoservis - motoservis - pneuservis

Stanice technické kontroly RAMALE s.r.o. provádí zákonem stanovené prohlídky osobních a dodávkových automobilů, motocyklů i přívěsných vozíků. Naše služby zahrnují také měření emisí. Najdete nás v Klatovech na ulici K Letišti. Stanice technické kontroly, stanice STK: - osobní automobily - dodávkové vozy, dodávky - motocykly, motorky - ...

Autoservis. Prodej náhradních dílů. Pneuservis. Servis klimatizací. Odtah automobilů. Lakýrnické práce. Čištění automobilů.

Autolakovna. Autolakýrnické práce: - lakování veškerých kovových a plastových dílců ve dvou kabinách. Karosárna. Karosářské práce: - opravny a rovnání bouraných karosérií automobilů. Autoopravna. Oprava, servis: - užitkové automobily - osobní automobily. Odtahová služba - odtah nepojízdného vozidla.

Maloobchod, prodej: - autodíly, použité i nové náhradní díly na osobní automobily: - značkové i náhradní plnění.

Společnost SPV RECYCLING CZ a.s. se zaměřuje na výkup, likvidaci autovraků, a výkup a zpracování kovového odpadu.

Prodej, servis: -elektroskútry -elektrokola. Zastupuji značky Guewer a Hanscraft

Síť čerpacích stanic Slovnaft. Provoz čerpací stanice. Provoz mycího centra, myčka, mycí linka.

Sociální družstvo. Zaměstnávání zdravotně znevýhodněných občanů. Montáže pro německé firmy SIEMENS a WEIDMULLER: - elektrosoučástek, elektrosoučástky. Kontrola odlitků. Výměna: - prasklých čelních autoskel. Ruční mytí. Provozování: - dvě myčky interiérů i karoserií v Brně.

Společnost XPneu s.r.o. je pneuservis: - osobní, SUV a lehké užitkové vozy všech značek - prodej pneumatik a hliníkových či plechových disků - přezouvání RUNFLAT pneumatik - opravy defektů - likvidace ojetých pneumatik zdarma - přezouvání (i s čidlem) a vyvažování kol - sezónní uskladnění pneumatik - mytí kol buď ruční nebo v myčce