AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
ES TRADING CZ, s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis různých druhů návěsů a přívěsů.

Radek Mucha se zaměřuje na prodej nových i použitých náhradních dílů pro automobily a provozuje autoservis.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily - autodíly. Služby: - dezinfekce, plnění autoklimatizací. Půjčovna: - autodoplňků - střešních boxů.

Autoškola výuka a výcvik sk. B, kondiční jízdy.

Výroba nástrojů a náhradních dílů pro automobilový průmysl. Kovoobrábění: - Elektroerozivní obrábění, CNC obrábění, bodové a tvarové broušení s vysokou přesností.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Prodej, servis, opravy - motocykly, skútry, motorky.

TĚŠÍK MOTORSPORT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis se zaměřením na opravy aut, diagnostiku, klempířské práce, geometrii náprav a klimatizaci.

Nabízí: -poradenská činnost ve všech odvětvích pojištění -ocenění majetku pro účely pojištění -komplexní správa pojistných smluv -likvidace pojistných událostí -nejlevnější povinné ručení -pojištění vozidel -pojištění majetku a odpovědnosti. Montáž, prodej bezpečnostního kování a zámků. Pracovní doba: -Po, St: 7:30 - 17:00 -Út, Čt: ...

Půjčovna: - přívěsné vozíky Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - náhradní díly na přívěsné vozíky - upínací technika - upínací pásy, gumolana, zakrývací sítě, ochrany rohů, háky, protiskluzové pásy - světla - sdružená zadní, poziční, mlhová, couvací, osvětlení SPZ, odrazky, náhradní skla svítílen, koncovky světel, reflexní ...

Zabýváme se výrobou hasičských automobilů. Výroba: - hasící technika - požární příslušenství.

RES MOTORS s.r.o. provozuje autoservis pro osobní užitková vozidla, provádí mechanické práce, diagnostiku a další související činnosti.

Společnost 328 s.r.o. se specializuje na renovace vozů BMW 328 a 327.

NP Motor s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilu, mechanické, karosářské a lakýrnické práce, diagnostiku, montáže tažných zařízení, výměnu pneumatik a mnoho dalšího.

Prodej - náhradní díly na automobily - pneumatiky Opravy a servis - předepsané servisní prohlídky - opravy klimatizace - běžné opravy - opravy motorů a převodovek - 3D geometrie náprav - montáže tažných zařízení Opravy - osobní automobilypřípravy na STK Pneuservis

Autobazar, výkup, prodej, protiúčet - použité i nové náhradní díly - pneumatiky - autobaterie. Odtahová služba. Povinné ručení, havarijní pojištění.

AUTOBAZARNV, s.r.o. provozuje autobazar a zaměřuje se na prodej různých druhů osobních a užitkových vozidel.

Prodej, sklad, velkoobchod, maloobchod: -autobaterie, příslušenství -autoelektro materiál -autochemie -autokosmetika -kompletni sortiment -gufera, manžety, O kroužky (pro strojírenství, automobily, zemědělské stroje, stavební stroje) -hadice, šroubení -klínové řemeny -technické plyny -ložiska -zařízení na údržbu, mazání a výměnu ...

SEVEN Trade s.r.o. se zaměřuje na poskytování pojištění majetku, vozidel, odpovědnosti a cestovní pojištění.

Služby. - oprava, servis a prodej pneumatik - pneuservis - ruční mytí a čištění interiérů

Služby ČSAD Havířov a.s.: OSOBNÍ DOPRAVA - městská, příměstská hromadná doprava, - smluvní doprava (např. firemní), - pronájem autobusů - zájezdy, - cestovní kancelář 3ČSAD: - pobytové zájezdy Chorvatsko - zájezdy do celého světa - rekreace a zájezdy v ČR - poznávací zájezdy - prodej jízdenek a letenek NÁKLADNÍ ...