AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Prodejna autodílů a autodoplňků. Seženete u nás také příslušenství pro tuning nebo díly pro motocykly. Prodej autodílů: - motorové i brzdové díly, chlazení a klimatizace, výfukové systémy, autobaterie, filtry a oleje, pneumatiky, ložiska a řemeny, autorádia, autochemie - vše na jednom místě !

Komplexní služby pneuservisu poskytuje svým zákazníkům firma FirstStop Jan Svat. Provozujeme pneuservis pro osobní automobily, lehké užitkové automobily ale i pro motocykly. Dále u nás samozřejmě zakoupíte nové i starší pneumatiky, ALU disky i autodíly. Provádíme přezouvání pneumatiky, opravy i vyvažování. Nabízíme i servis vozidel a ...

Činnost: prodej, výkup, servis: - nová a použitá dílenská zařízení autoservisů a pneuservisů. Autobazar, dovoz z Itálie.

Firma Pavla Kopty se sídlem v Litoměřicích nabízí veškeré terénní a výkopové práce. V rámci našich služeb nabízíme např. hloubení základů, výkopy pro bazény, jezírka, čističky a jímky. Dále realizujeme také výkopy pro kanalizaci, vodovodní potrubí, plynové potrubí a kabely. Současně se na nás můžete obrátit s požadavkem na kontejnerový odvoz ...

Služby: - výměna autoskel - partner pojištoven - polepy 3D wrap - čištění interiérů. - Autoskla - detailing - leštění laků - tónování autoskel - ochranné fólie - architektůra

Autoservis, pneuservis: - elektrické práce - plnění klimatizace - provedení STK - výměna čelních skel - přezutí plechových, elektronických disků - výměna kol.

Měření emisí, emise, provoz autoservisu, provádění diagnostické práce. Prodej náhradní díly, plnění klimatizací. Stanice technické kontroly silničních vozidel pro kategorie vozidel: -Osobních automobilů a autobusů: M1, M2, M3 -nákladních automobilů: N1, N2, N3 -motocyklů: LA, LB, LC, LD, LE -přípojných vozíků, návěsů a přívěsů: O1, ...

Jsem úklidová firma specializující se na profesionální čištění čalouněného nábytku, sedacích souprav, koberců a čalouněných částí interiérů vozidel. Dále se zaměřuji na úklid rodinných domů a bytů, bytových domů a firemních prostor. Úklid provádíme jak jednorázově tak i pravidelně.

Opravy, servis, renovace: - historické automobily (auta, vozy). Restaurování veteránů. Úpravy moderních automobilů. Přestavby vozidel. Stavby prototypů. Autoklempířské práce, oprava karosérií. Autolakýrnické práce. Autočalounické práce. Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy Tatra - modely aut, převážně značky Tatra.

Služby: - čištění DPF/FAP filtrů na počkání - vede k obnovení až 99% kapacity filtru. - čištění katalyzátorů.

Rodinná firma Autoškola Zatloukal působí na českém trhu již od roku 1992. Za tuto dobu jsme vyškolili tisíce úspěšných absolventů nejrůznějších kurzů. Našim žákům nabízím možnost získat řidičské oprávnění skupiny B. Uchazeč o řidičské oprávnění sk. B musí být zdravotně způsobilý a dosahovat věkové hranice min. 18 let. Dále také provádíme ...

Autoservis: - karosářské práce - elektrikářské práce - mechanické práce - diagnostika - servis klimatizací Dodavatelsky zajišťujeme: - lakýrnické práce - výměna čelních skel - příprava a realizace STK - měření emisí - odtah vozidla Pneuservis: - přezouvání vozidel - uskladnění pneu

Provozovatel značky Camelo - Polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk.

Nabízíme polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk, design.

Autoservis Autax s.r.o. z Jičína se postará o vše kolem Vašeho auta. Zdarma provádíme konzultace, kde se dozvíte jak postupovat při opravě, jaké možnosti jsou při výměně náhradních dílů nebo jak se lépe starat o vůz. Naše autoservisní dílna disponuje špičkovým vybavením jen té nejvyšší kvalitě a proto dáme každý vůz do pořádku. Autoservis Autax ...

AUTO AMBROS s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel, klimatizací, diagnostiku, geometrii kol a prodává náhradní díly.

Společnost 1a autoservis s.r.o. se zaměřuje na kontroly vozidel, brzdové soustavy, provádí servis klimatizací, výměnu skel, diagnostiku a další činnosti.

HOKRmotors s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy a kontroly automobilů různých značek, výměnu provozních kapalin, na diagnostiku a výměnu pneumatik.

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

Autocentrum. Autorizovaný prodej vozů ŠKODA a HYUNDAI. Odtahová služba NON-STOP: 604 607 603

Autopůjčovna, autodoprava, spedice. Provozuji autopůjčovnu, zabývám se autodopravou. Prodej a výkup europalet.

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštěpný závod zahraniční právnické osoby, která se zaměřuje na diagnostiku a elektronické systémy nákladních vozidel a autobusů.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel, montáž tachografů, topení, prodává oleje a provozní kapaliny.