AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Dopravní zdravotní služby: - sanitní doprava - přeprava pacientů pro Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, Bílovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všechny značky, servis BOSCH Prodej: - motocykly.

Profesionální závodní tým. Stavba, příprava: - závodních vozů. Kompletní zajišťování závodního programu pro klienty..

Lenka Pokorná provozuje autoškolu se zaměřením na pomoc při získávání řidičského oprávnění skupiny B.

Mgr. Jan Štětka se zaměřuje na čištění vozidla extrační metodou, dezinfekci ozónem a čištění a tepování interiéru včetně kožených potahů.

CENTRUM 13 s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis užitkových osobních vozidel, jejich mytí, údržbu a čištění. Společnost si také poradí s dovozem vozidel ze zahraničí.

Jiří Roupec se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel, mechanické a karosářské práce, výměnu skel, přípravu vozidel na STK a mnoho dalšího.

Zdeněk Křížek se zaměřuje na opravy motorových vozidel a provádí geometrii kol. Postará se také o brzy, oleje, klimatizaci a mnoho dalšího.

Autoslužby.cz s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, výměnu kapalin, diagnostiku, opravu motorů a mnoho dalšího.

Martin Vacek se zaměřuje na dovoz ojetých, užitkových a osobních vozidel, odtahovou službu a zajištění STK vč. měření emisí.

VYPOS nákladní přívěsy: - široký sortiment nákladních přívěsů a přívěsných vozíků - nápravy, přípojné klouby a u brzděných přívěsných vozíků nájezdové brzdy a brzdové systémy dodávají renomované firmy AL-KO Kober a KNOTT. - půjčovna bržděných i nebržděných přívěsů - prodej náhradních dílů na e-shopu

René MOTO s.r.o. se zaměřuje na servis motocyklů a čtyřkolek. Další činností společnosti je prodej motocyklů, náhradních dílů, doplňků a oblečení.

AUTOSERVIS NĚMEC s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, provádí diagnostiku, geometrii kol, přípravu na STK, plnění klimatice a mnoho dalšího.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

PNEUMONT Křižanov s.r.o. se zaměřuje na pneuservis a prodej pneumatik pro osobní, nákladní, zemědělské, lesnické a další vozidla.

Auto HMK s.r.o. se zaměřuje na geometrii kol, renovaci světlometů, servis a doplňování klimatizace, pneuservis, opravy aut a diagnostiku.

M.S. CAR se zaměřuje na tažná zařízení, alarmy, majákovou techniku, náhradní díly, xenony a parkovací systémy.

Aleš Zikmund poskytuje služby pro osobní vozidla a dodávky všech značek, zaměřuje se na servis, opravy a výměnu pneu.

Společnost Car Mechanic Guys s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, renovaci laku, keramickou ochranu, renovaci světel, čištění interiéru a mnoho dalšího. Provozovna: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Společnost HUSTÁK servisní, s.r.o. provozuje autoservis pro osobní vozidla všech značek, dodávky, autobusy i nákladní vozy. Zaměřuje se na výměnu olejů, brzdových destiček, geometrii kol, pneuservis a mnoho dalšího.

Společnost OBŮRKA s.r.o., provozuje autoservis, prodává náhradní díly, zaměřuje se na montáž tažných zařízení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho dalšího.

AUTO - FUEL s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek a typů. Mezi činnosti společnosti se řadí servis vozidel, výměna brzdových destiček, pneuservis, výměna skel, výměna olejů a zajištění klempířských a lakýrnických prací. Provozovna: Chrudichromská 22, 680 01 Boskovice

PMK Autoservis-Pneuservis Letovice se postará o mechanické a karosářské práce, přezutí a defekty kol, přípravu a zprostředkování STK a mnoho dalšího.

Luboš Prokop provozuje autoservis a pneuservis. Zaměřuje se na mechanické a elektrikářské práce, postará se o výměnu olejů, servisní prohlídky, přezutí pneumatik a mnoho dalšího.

Společnost UNI LINE 3000 s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, diagnostiku, geometrii kol, pneuservis, výměnu skel, lakýrnické a mechanické práce, servis klimatizace a mnoho dalšího.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, údržbu klimatizací, výměnu pneu, geometrii kol, výměnu olejů, diagnostiku a mnoho dalšího. Adresa provozovny: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava