AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoservis DB se zaměřuje na opravy a servis osobních vozidel všech značek, dále na klimatizaci, karosářské a lakýrnické práce a mnoho dalšího.

Aleš Paseka se zaměřuje na karosářské práce, výměnu výfuků, opravu koroze, lakování, montáž autodoplňků a mnoho dalšího.

Ondřej Venclík provozuje autoservis a autolakovnu, zaměřuje se na opravy a servis osobních a užitkových vozidel různých značek, na doplňování klimatizací, lakování vozidel a mnoho dalšího. Provozovnu najdete na adrese: Mitrovická 90/331, 724 00 Ostrava, Nová Bělá

AUTOPROMÁČKLINY.cz se zaměřují na opravu promáčklin a důlků metodou PDR (Paintless Dent Repair). Metoda PDR umožňuje opravu bez následného broušení, tmelení a lakování. Provozovna: I. P. Pavlova 740/126, 779 00 Olomouc - Nová Ulice

Autoservis Kröhn provádí opravy vozidel, výměnu pneumatik, olejů, diagnostiku vozidla, opravy převodovek, kontrolu brzdových destiček, seřízení kol a mnoho dalšího.

Auto Pneu Servis MK opravuje a servisuje osobní a užitková vozidla všech značek. Mezi činnosti společnosti patří oprava brzdových destiček, klimatizace, příprava na STK, diagnostika a mnoho dalšího.

Autoservis LM se stará o servis a údržbu osobních a užitkových vozidel všech značek. Činnost společnosti se zaměřuje na opravy vozidel, výměny olejů, diagnostiku, přípravu na STK, měření emisí a mnoho dalšího.

Autoservis Mihula, s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a lehkých nákladních vozidel. Mezi služby, které poskytuje se řadí preventivní prohlídky vozů, diagnostika, výměna olejů, pneuservis, kontrola a oprava brz a klimatizace.

JS RACING z.s. se zajímá o závodní aktivity a společně s tímto provozují servis pro údržbu vozidel, ladění a stavbu závodních a tuningových aut.

Firma MY-AUTO se zaměřuje zejména na servis vozidel značek BMW, mezi činnosti společnosti se řadí i pneuservis a repas automatických převodovek, diferenciálů a rozvodovek.

Autodílna LPG Žešov se zaměřuje na přestavby motorových vozidel na pohonné hmoty LPG a CNG. Jako autodílna se ale dokáže postarat i o osobní a užitkové vozidla všech značek. Jedná se například o výměnu olejů, karosářské práce, přípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Auto-motoservis M&M se zaměřuje na osobní a užitková vozidla všech značek a také na motocykly. Služby, které společnost poskytuje, zahrnují servis, opravy, výměny olejů, brzdových destiček a mnoho dalšího.

Společnost Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisem vozidel značek Jaguar a Land Rover. U těchto vozů je poskytován záruční i pozáruční servis. Společnost se také věnuje opravám vozidel klasických značek a prodejem nových vozidel.

Společnost TrebCars provádí kompletní servis vozidel všech značek a je schopna připravit vozidlo k STK. Mezi činnosti společnosti se také řadí výměna a montáž pneu, výměna autoskel, klempířské práce, diagnostika a plnění klimatizací.

KBK Company s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce, přípravu vozů na STK a prodává náhradní díly.

Autoservis, pneuservis. Služby. - výměna oleje v automatické převodovce - kalibrace kamer, radarů, lidatů - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažování - TPMS - programování, Výměna senzorů v pneu - výměna autosklel - STK Prohlídky vozidel - sezónní i před nákupem vozu.

Firma Autospektrum - Kozák Jaroslav se zabývá prodejem náhradních dílů na veškerá vozidla tuzemských i zahraničních značek. Současně také nabízíme montáž tažných zařízení, výfuků, výměnu autoskel, olejů a filtrů a komplexní servis vozidel. Dále provádíme výměnu autoskel z povinného ručení a připojištění motorových vozidel. Naši provozovnu ...

Rodinná firma od roku 1991 - činnost: -nákup, prodej-nákladní automobily, zemědělské stroje, stavební a dopravní technika. Penzion přímo na cyklostezce, s uzavřeným parkovištěm. -pokoje 2 a 3 lůžkové s vlatním sociálním zařízením, TV, bar -1 osoba noc 320, -Kč -1 osoba v samostatném pokoji 600, -Kč -snídaně 60, -Kč, dítě 40, -Kč, ...

Opravy osobních a užitkových vozidel.

EMISE Olomoucká s.r.o. provádí technické kontroly a měření emisí pro zážehové, spalovací, CNG a LPG motory.

Náš autoservis je tu pro Vás již od roku 1991. Hlavní činností je kompletní servis všech značek osobních a užitkových automobilů. Dále pak prodej náhradních dílů a pneumatik. Našim zákazníkům nabízíme rovněž služby pneuservisu a možnost uskladnění pneumatik. Máte motocykl? Potom se na nás můžete také obrátit. Opravujeme všechny typy ...