AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Firma se zabývá servisem osobních i nákladních automobilů do 3, 5t. Dále prodává osobní, sportovní, užitková vozidla, či veterány a přívěsy. Provozujeme autodopravu, odtahovou službu a autopůjčovnu.

Služby: -opravy startérů a alternátorů všech značek -startéry, alternátory -opravy elektroinstalací vozidel -kontroly nabíjecí soustavy -seřizování světlometů -prodej autobaterií.

Autoservis, oprava, servis: -automobilů.

Autoškola: -výuka řízení na osobní automobil, motocykly, nákladní automobil, autobusy.

Výroba: -elektrokotle, rozvaděče. Revize elektrických zařízení. Montáž: -ústřední topení. -teplovodní, elektrické podlahové vytápění. Vodoinstalatérské práce(plastové). Opravy: -automobilů(vozidel) -motocyklů. Prodej, dodávka: -destilovaná voda pro technické, lékařské a kosmetické účely v balení 1, 2, 3, 5, 10 a 1000 ...

TROTINA Group s.r.o. se specializuje na prodej a servis osobních a užitkových vozidel. Nabízí široký výběr ojetých aut, ekologickou likvidaci vozidel a prodej náhradních dílů.

Mercedes Restorations s.r.o. se specializuje na renovace, servis a prodej klasických vozů Mercedes-Benz z 70. a 80. let. Firma vznikla z vášně k těmto ikonickým automobilům a nabízí pečlivé a detailní opravy, které vrací těmto vozům jejich původní krásu a funkčnost.

Potřebujete spolehlivou odtahovou službu v regionu Červená Voda? Rudolf Chvojan je specialistou na odtah osobních automobilů, veteránů, čtyřkolek, motocyklů a dokonce i stavební a zemědělské techniky. Kromě odtahových služeb zajišťuje také nákladní autodopravu pro přepravu těžkých nákladů. Díky dlouholetým zkušenostem a profesionálnímu přístupu je ...

AMC automotive, s.r.o. se specializuje na schvalování vozidel a doplňků, a také na prodej a servis automobilů značek jako Dongfeng, SWM, Great Wall a BAIC.

Autodílna, autoservis, autoopravna: Oprava, údržba: -automobilů, auto, auta, vozidel, vozidlo -motorová vozidla všech značek -osobní a dodávkové automobily -příprava vozidel na STK i provedení -prodej náhradních dílů, díly -pomoc motoristům v nouzi. (Odtahová služba)

Autoškola, získání řidičského oprávnění pro skupiny: -AM-malý motocykl -A1 motocykl do 125 cm3 -A-motocykl -B-osobní automobil -C-nákladní automobil -E-automobil s přivěsem -T-traktor -kombinace všech možných výcviků např. A + B. -kondiční jízdy -školení řidičů -školení a přezkušování řidičů z povolání a řidičů referentských ...

Naše firma Autolakovna Kyjovice, se nachází nedaleko města Znojma. Provoz jsme zahájili v roce 2000. Zaručujeme našim zákazníkům kvalitně odvedenou práci za přijatelné ceny lakýrnických prací. Lakování provádíme včetně kalkulace pro pojišťovny. Specializujeme se na lakování všech typů automobilů i motocyklů. Mezi naše služby ...

V Mac-Ros AUTO SPA v Krnově nabízíme komplexní péči o váš automobil. Naše služby zahrnují inovativní mytí parou, které šetrně odstraňuje nečistoty, a také tradiční ruční mytí pro dokonalý vzhled vašeho vozu. Specializujeme se na důkladné čištění interiéru mokrou cestou i parou, což zajišťuje bezchybnou čistotu. Pro motorovou část poskytujeme ...

Finanční a pojišťovací makléřství, poradenství. Pojištění průmyslových rizik, pojištění vozidel, pojištění majetku občanů životní a cetovní pojištění.

ABM díly s.r.o. se specializuje na prodej náhradních dílů pro osobní automobily, včetně příslušenství a autokosmetiky. Prodávají originální i aftermarketové díly, a to jak pro běžné opravy, tak pro vylepšení vozidel.

Autodoprava KAMEX, spol. s r.o. zajišťuje přepravu kusových nebo celovozových zásilek. Hlavní činností firmy je spedice, mezinárodní, námořní, letecká doprava a kusové zásilky Toptrans, stěhování a montáže nábytku. Zajišťujeme také celní deklarace a zastupování při celním řízení, přepravu kontejnerů, logistiku a skladování, expresní službu ...

Za minutku s.r.o. poskytuje komplexní autodopravní služby včetně kurýrní přepravy, stěhování a smluvní přepravy osob. Specializují se na vnitrostátní nákladní dopravu do 3, 5 tuny a půjčování dodávek.

Autorizovaný prodejce - vozy Honda. Autoservis, autoopravna. Karosárna, autolakovna, pneuservis. Prodej, maloobchod: - náhradní díly, autodíly - pneumatiky. Půjčovna vozů.

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru.

Autoservis, autoopravna, oprava: -mechanické opravy osobních a užitkových vozidel všech značek -opravy karoserii a lakování -generální opravy motorů a převodovek -diagnostika -geometrie -opravy elektroinstalace, montáž centrálního zamykání, handsfree a automatického spínání světel -servisní prohlídky -příprava a ...

Autoservis, autoopravna, opravy, servis: - osobní vozy, automobily, vozidla. Práce: - mechanické, lakýrnické, elektrikářské, karosářské - příprava a provedení STK a ME - měření geometrie náprav - diagnostika motoru - servisní prohlídky - montáž - autoalarmy, mechanické zabezpečení, autorádia. Provozovna: - Pod Nemocnicí 2356/7, ...

Autokarosářské práce Autolakýrnické práce

Evropská pobočka skupiny AGC (Asahi Glass Company) Flat Glass, největšího výrobce plochého skla na světě. Výroba: -izolační plochá skla na zakázku: -pro stavebnictví (vnější fasády a dekoraci interiérů) -pro specializovaná průmyslová odvětví. Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: -ploché stavební sklo všeho druhu: ...

Prodej - pneumatiky -klempířské práce -lakýrnické práce -čištění - klimatizace -autoservis -pneuservis Prodej - vysavače BEAM, DOUVAC Elektroinstalační práce.