AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Prodej - pneumatiky -klempířské práce -lakýrnické práce -čištění - klimatizace -autoservis -pneuservis Prodej - vysavače BEAM, DOUVAC Elektroinstalační práce.

Executive Engines s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis luxusních vozů. Poskytuje profesionální služby pro značky jako Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini a další.

Společnost APSAR s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis.

Služby automobilového průmyslu: -testování -měření -analýzy -třídění dílů -vizuální kontrola dílů -opravy dílů -REWORK -zakázkové měření na 3D, 2D stroji. Interaktivní školení kvality Provozovna: Křižíkova 2697/70, Brno 61700.

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Skladování zboží a manipulace s nákladem -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Pronájem a půjčování věcí movitých Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Sběrné suroviny, výkup, likvidace, obchodní činnost: Kovový šrot, železo, odpad Barevné kovy - měď, hliník, nerez, mosaz Papír - novinový, kartonáže, časopisy Akumulátory Sklo Plasty Likvidace ocelových konstrukcí Působíme i v Ústí nad Orlicí, Letohrad, Vamberk, Rychnov nad Kněžnou Likvidace autovraků a druhotných surovin ...

Autobazar Autocar ANVY s.r.o. se sídlem v Biskupicích u Luhačovic se specializuje na prodej a dovoz kvalitních osobních automobilů. Společnost si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům a snaží se dosáhnout maximální spokojenosti každého klienta. V nabídce naleznete široký výběr nehavarovaných vozů všech typů a značek, které jsou pečlivě ...

Lukáš Remenár se zaměřuje na moderní a profesionální výuku řízení motorových vozidel v Hradci Králové a okolí. Kurzy začínají do týdne od podání přihlášky a jsou přizpůsobeny individuálním potřebám studentů.

FF CARS s.r.o. se specializuje na prodej automobilů, včetně skladových vozů a individuálního dovozu. Poskytuje také služby jako mytí, čištění, detailing, servis a opravy.

Autoškola - výuka a výcvik řidičů. Skupiny: skupina B - osobní automobil skupina AM - malý motocykl do 50 cm3 skupina A1 - motocykl (max. 11 kW, nejméně 115 cm3) skupina A2 - motocykl (max. 35 kW, nejméně 395 cm3) skupiny A - motocykl nad 50 cm3 skupina B96, B+E Délka kurzu 2 - 3 měsíce. Další služby: - Školení řidičů ...

Firma KasCar M+P s.r.o., se sídlem v Dobré 38, se specializuje na prodej náhradních dílů, autodílů a autodoplňků. Nabízí širokou škálu produktů, včetně motorových olejů, filtrů, brzdových dílů, spojovacího materiálu a dalšího příslušenství pro automobily. Zaměřuje se především na vozidla značky ŠKODA, ale poskytuje díly i pro další značky. ...

Bazar, prodej, e-shop: - moto zboží silniční boty, motokrosové brýle, motokrosové dresy a kalhoty - motocykly - jízdní kola - kolečkové brusle - jízdní kola crossová, horská - in-line brusle - oblečení - přilby - obuv - brýle - dresy - chrániče - kalhoty - příslušenství - rukavice - lyže - zimní brusle - snowboardy.

Hyundai Slovácké strojírny je autorizovaný prodejce a servis vozů Hyundai pro lokalitu Uherský Brod, Uherské Hradiště. Náš autosalon je nový, je postaven podle aktuálních světových trendů. Jde o největší a nejmodernější autosalon Hyundai v ČR. Mezi skladovými vozy máme designově nadčasové SUV vozy Hyundai Bayon, Kona, Tucson, Staria i nové ...

Provozujeme autoservis ve Dvoře Králové na ulici Sylvárovské 2363. Provádíme kompletní služby autoservisu, jako je geometrie kol, pneuservis, diagnostiku, ale i STK.

František Kuchta se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel, na výměnu pneumatik a plnění klimatizací.

Prodej: - tažná zařízení na všechny značky automobilů - nosiče jízdních kol.

Autorizovaný servis vozů Škoda, Bosch Service, Škoda Plus - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu.

Jaroslav Kalous se zaměřuje na kompletní autoservis a pneuservis, včetně odborné péče o klimatizaci, zajištění STK a emisí, a montáže tažných zařízení. Nabízíme spolehlivou a efektivní dopravu materiálu pro stavební, průmyslové i komerční projekty.

Maloobchod, prodej: - automobily - náhradní díly na osobní i nákladní automobily. Autoservis.

Ing. Karel Stratil se specializuje na opravy prasklin autoskel. Prodává profesionální technologie a nářadí pro opravy čelních skel, spolupracuje s pojišťovnami a poskytuje školení a marketingovou podporu.

PONY AUTO trend s.r.o. je výrobce spacích nástaveb a spoilerů značky PONY FANTASY již od roku 1994. PONY AUTO trend s.r.o. vlastní certifikát systému managementu jakosti EN ISO 9001:2008. Naše výrobky jsou známé i pod zkratkou ISM. Výroba, montáž, prodej: - spací nástavby užitkových vozidel, spací kabiny, spací moduly - integrované spací a ...

Prodej, servis, oprava: - Yamaha motocykly, skútry, čtyřkolky, lodě, lodní motory - příslušenství, náhradní díly. Prodej: - elektrogenerátory, potápěčská technika, neopreny, přilby, doplňky na choppery. Opravy nafukovacích člunů.

Autoškola - skupiny B, AM, A, A s omezením.