AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autosalon vozů ŠKODA: - prodej nových vozů - servis - zapůjčení vozů - prodej ojetých vozů - mycí linka - geometrie - plnění a servis klimatizace - servis ostatních značek.

Autoservis, autoopravna - opravy aut - pneuservis. Prodej, montáž - pneumatiky - náhradní díly.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily všech značek -karosářské práce (autokarosářské) -mechanické práce: -brzdy -převodovky -tlumiče -příprava na STK*. Pneuservis, oprava, výměna, prodej: -pneumatiky.

Společnost MillionSmile s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na prodej automobilů a náhradních dílů.

Autoservis, autoopravna: - osobní automobily - karosářské práce.

Prodej autobaterií, motorových olejů a technických kapalin.

Pneuservis, autoservis: - brzdový systém - tlumiče - výfukový systém - klimatizace - čištění vozidel - výměna baterií.

Prodáváme mobilní i stacionární nádrže na naftu, benzín, adblue. Nabízíme také výdejní stojany na naftu s evidencí a sortiment pro olejové hospodářství, výdejní sestavy, čerpadla, průtokoměry, filtry a jiné příslušenství.

Zabýváme se prodejem náhradních dílů na veškeré značky automobilů. Provádíme plnění autoklimatizací na počkání. Autobaterie rozvážíme po Praze 7-10 3x denně ZDARMA a ZDARMA je také instalujeme.

Nabízíme Vám sjednat si povinné ručení online a bezproblémově změnit pojišťovnu a to z pohodlí Vašeho domova.

Služby: - autolakovna - karosárna - výměna autoskel - renovace světel

Autoopravna - servis osobních a nákladních vozidel - pneuservis - renovace veteránů - odtahová služba.

Autodoprava. Doprava suroviny (vápence) pro výrobu slinku. Nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava. Lomová doprava, přeprava kameniva a sypkých hmot. Pneuservis: - osobní a nákladní automobily - stavební průmyslové a zemědělské stroje.

Činnost - dovoz aut z EU - dovoz motocyklů z EU - čištění interiérů vozidel - prodej náhradních dílů na automobily a motocykly.

Maloobchod náhradní díly: - automobily ŠKODA - zahraniční automobily - motocykly.

YesPojištění.cz vám nabízí bezplatné srovnání cen běžných pojištění jako je povinné ručení, havarijní pojištění a cestovní pojištění. Kromě toho vám poskytuje i srovnání cen podnikatelských a průmyslových pojištění, jako je pojištění strojů, pojištění přepravní dopravy, finanční způsobilosti dopravce a majetku. Další zajímavou službou je ...

Provádíme profesionální výměny a opravy autoskel všech značek (z připojištění a povinného ručení zdarma). Otevřeno non-stop. Vyřídíme veškeré formality s pojišťovnou za Vás. Mobilní montáže autoskel po celé ČR. Nabízíme originální autoskla na osobní, nákladní vozidla i autobusy. Tónování autoskel - autofólie.

Ekologická likvidace vozidel a autovraků v ČR zdarma, za některé předem dohodnuté vozy platba v hotovosti. Předání dokladu pro Úřad k trvalému odhlášení vozidla + odtah autovraku zdarma. Praha a Středočeský Kraj, platí po celé ČR.

Zajišťujeme služby autoservisu v Praze s úsporou času pro zákazníka. Vůz odvezeme do jednoho z partnerských servisů, který provede potřebný zákrok. Do 24 hodin dopravíme vůz zpět k zákazníkovi.

Jsme specialisté na vozy značky Porsche. Nabízíme služby nezávislého servisu Porsche. Provozujeme také bazar automobilů a náhradních dílu Porsche z druhé ruky. Využít můžete rovněž naši půjčovnu.

Poskytujeme výcvik pro získání řidičského oprávnění skupiny B. Naše autoškola v Praze 4 zajišťuje různé typy individuálních i firemních kurzů včetně měsíčního rychlokurzu nebo kondiční jízdy.

Služby, práce: - autodoprava - odtahová služby - asistenční služby - diagnostika Bosch - autoklimatizace: - detekce úniku chladiva - čištění - proplachy systému.

Autocentrum Exit 216: - pneuservis pro osobní i nákladní automobily - diagnostika TPMS senzorů - myčka pro osobní automobily a dodávky do výšky 2, 75m - samoobslužné ruční mytí pro osobní, nákladní automobily i kamiony - prodej LPG - ruční mytí karoserií i interiérů - drobné opravy automobilů - příprava vozidla a provedení STK - prodej ...