AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Společnost BORGERS CS spol. s r.o. se zabývá vývojem a vyrábou automobilových dílů ovlivňující akustiku. Jsme součástí mezinárodní sítě holdingu Borgers Group. Vyrábíme lehké části obložení, nosné a tlumící díly, izolace do interiérů i exteriérů vozidel. Vyvíjíme inteligentní a individuální řešení, tlumící prvky sloužící k odhlučnění vozidel pro ...

Služby - autorizovaný distributor automatických převodovek Alliso - autorizovaný distributor komponentů a systémů pro nákladní a užitkové vozy Muncie Power Products - autorizovaný distributor motorů MWM.

Autoservis. Pneuservis. Autoklempířské práce.

Dodavatele komponentů pro automobilový průmysl. Vyrábíme a vyvíjíme interiérové díly pro osobní a nákladní automobily i autobusy.

Autoservis AUTO CARE - opravy vozidel - plnění a údržba klimatizací - pneuservis - výměna čelních skel. Další pobočka - adresa: Světice areál ZD, 251 01 Světice u Říčan.

Služby: - autolakovna - opravy karoserií - lakování automobilů, motocyklů, veteránů, plastů, hliníkových kol

Prodej: - hnojiva - zahradnické potřeby Služby: - nákladní autodoprava - pytlování zboží - pronájem skladů - odtahová služba - likvidace autovraků Provoz čerpací stanice Čížkovice.

Půjčovna, zapůjčení: - rotopedy, běžecké pásy, veslovací trenažery - autopříslušenství (sněhové řetězy, nosiče kol, střešní nosiče) - cyklosedačka pro děti - pivní sety.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní ...

Pneuservis osobní a nákladní, Autoservis Maloobchod, velkoobchod, Pneumatiky, Plechové disky, Alu kola.

Společnost PRO BOTTARI s.r.o. nabízí internetový prodej autopříslušenství, motodoplňků i doplňků pro cyklisty. V našem sortimentu najdete autopotahy, loketní opěrky, nosiče kol, clony, držáky brýlí, startovací kabely, antény, tažná lana i autokosmetiku. Sídlíme v Benešově nad Ploučnicí, kde najdete také výdejní místo e-shopu. Internetový ...

Služby: - stěhování - mezinárodní stěhování - balící služba - vyklízení - úklidové služby - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - nákladní taxi Autopůjčovna: - užitková vozidla

Autoservis Opravy všech typů vozůl Diagnostika většiny typů vozidel. Karosárna, autolakovna. Úprava podvozku vozidel. Mytí a čištění interiéru vozidel. Čištění, desinfekce, opravy, plnění klimatizace. Pneuservis: - Oprava, výměna pneu. Montáž, revize LPG. Příprava a provedení STK a emisí.

Autoškola: -B – vozidla do 3500kg - osobní automobil, jezdíme s VW Golf IV. a Fiat Punto.

Autoškola: -skupiny A (M), A1, A, B, C, D, E -školení a přezkoušení řidičů -zdokonalovací jízdy řidičů - vnitrostátní autodoprava vozidlem zn. DAF 55.210B15, uzavřená prachotěsná skříň s hydraulickou nakládací plošinou - užitečná hmotnost 9t.

Stavební firma: - výstavba rodinných a bytových domů, rekonstrukce, výkopové a zemní práce - autopůjčovna - realitní kancelář

Práce: - autoelektrikářské - opravy startérů, alternátorů.

Velkoobchod, e-shop SLICK 50 - autodíly, autodoplňky - ochrana motorů - čističe paliva - autokosmetika - xenonové výbojky. E-shop FANDÍTKA - vlajky - tleskačky - fandítka na auta - klobouky, kšiltovky, dresy - šály.

Prodej. Autopříslušenství, autodíly: - značky BOSCH, BLAUPUNKT. Potápěcí technika: - láhev se stlačeným vzduchem - maska, šnorchl - detektory kovů i do vody, majáky - kombinéza + short + kukla - plicní automatika, baterie, světelné rampy, radio - nová řada baterií BOSCH S3, S4, S5, brzdové třmeny - žaket (vyvažovací ...

Autoservis. Služby, maloobchod: - opravy motorových vozidel a motocyklů - náhradní díly, doplňky - montáže náhradních dílů.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Autoškola. Akreditované školící středisko. Služby: -získání řidičského oprávnění -získání profesního průkazu -pravidelné školení řidičů -školení řidičů -referentů (do 3 500 kg) -školení OSVČ -kondiční jízdy -vrácení řidičského oprávnění -individuální kurzy.

Autoservis: - opravy vozů zn. Opel - pneuservis - opravy všech značek automobilů.