AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autorizovaný prodej, servis: - osobní, užitkové a terénní vozy CITROEN Autosalon. Leasing. Pojištění. Autoservis Přestavba pro autoškoly: - nová i použitá auta Autopůjčovna, půjčovna, pronájem: - osobní a užitkové vozy Autobazar: - všechny typy automobilů - výkup za hotové i protiúčtem Služby: - zajištění STK - měření ...

BKpneu s.r.o. je firma, která se zabývá prodejem a servisem pneumatik, alu kol a plechových disků pro osobní, dodávkové, nákladní a offroadové automobily. Nabízí také online rezervaci termínů pro pneuservis a autoservis. Firma BKpneu s.r.o. byla založena v roce 2009 a sídlí v Dolním Benešově na adrese Na Březích 112. Její provozovna je otevřena ...

IDB SOLAR s.r.o. se sídlem v Praze je dynamická česká společnost, která se specializuje na oblast obnovitelných zdrojů energie, a to konkrétně na fotovoltaické systémy pro rodinné a bytové domy, průmyslové?objekty, dále na instalace nabíjecích stanic pro elektromobily a také na tepelná čerpadla. Hlavní oblasti činnosti: • Montáže ...

EURO-TOP, e-shop - autodoplňky - autokosmetika - drogerie - kuchyňské potřeby - elektro zboží - ochranné pracovní pomůcky - dveřní kování - barvy, laky.

Velkoobchod, prodej: -španělské speciality i pikantní -reproduktory do auta -komponenty do reproduktorů - průmyslová svítidla - osvětlení do interiéru i exteriéru - LED osvětlení - drobný elektroinstalační materiál - svítilny.

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -televizory, autoelektronika, cyklistické doplňky, čistící prostředky, dálková ovládání, foto, navigace, kancelářské potřeby, počítače. Oprava a servis: - elektrospotřebiče.

Služby: -pneuservis -prodej letní, zimní pneu -pneu e-shop -mytí aut včetně interiérů.

Autosalon, servis: - osobní a užitkové vozy Seat. Opravy a servis vozů všech značek. Veškeré karosářské a lakýrnické práce. Čištění a tepování interiérů vozidel.

Máme dlouholetou tradici ve výrobě sanitních a jiných účelových vozidel. Naše společnost nabízí sanitní vozidla pro převoz DRNR (doprava raněných, nemocných a rodiček), RV a zásahovou verzi RLP (rychlá lékařská pomoc). Záruční doba je 24 měsíců, termín dodání u typu DRNR do 14 dní a u typu RLP cca. 1 měsíc od dodání podvozku. Interiér ...

Autosalon, prodej, servis, opravy, leasing, výkup automobilů na protiúčet: -vozidla (automobily) FIAT osobní a užitková -autooprava, autoservis, pneuservis osobní a užitková vozidla FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA -originální náhradní díly a příslušenství -autorádia PHILIPS, KENWOOD -oleje SHELL, SELENIA -seřízení motor, geometrie -příprava a ...

Provozování autoškoly -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Opravy silničních vozidel

Pneustav, s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a provádí zemní práce.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a alu disky - náhradní díly. Servis: - pneumatiky nákladní a osobní - autoklimatizace - opravy alu disků - mechanické a servisní práce - geometrie kol. E-shop: - pneu - náhradní díly.

Autoservis, prodej: - autoelektrikářské práce - náhradní díly.

Opravy nákladních vozidel: -opravy motorů, brzdových soustav, převodovek, vleků a návěsů -kontrola a výměna autobaterií -příprava na STK, měření emisí -výměna olejů -karosářské práce.

Prodej, komisní prodej - použité vozy všech značek možnost leasingu Prodej - autodíly na osobní vozy - autodoplňky Provoz - autoservispříprava na STK.

Autoporadenství. Servis - osobní automobily VOLKSWAGEN, ŠKODA, AUDI Čištění interiérů automobilů mokrou a suchou cestou.

MOTO PARTS s.r.o. provozuje e-shop s náhradními díly pro automobily a motocykly, příslušenstvím, doplňky a oblečením.

Jsme autorizovaný prodejce - dealer automobilů značky ŠKODA AUTO, a.s. Mladá Boleslav. Zajišťujeme komplexní servis nebo rychlo-servis vozidel ŠKODA. Prodej a servis osobních vozů zajišťujeme v okolí měst Třebíč, Velké Meziříčí, Moravské Budějovice a Jemnice. Náš autosalon se specializuje na prodej osobních vozů ŠKODA - patříme mezi největší ...

Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů, Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí, Výroba potravinářských výrobků, ale zabývá se i dalšími 5 obory.

Opravy a seřízení motorů osobních a dodávkových vozů, převodovek, podvozků, brzd Přípravy na provedení STK Výměna olejů Shell, Castrol a Vat Diagnostika tlumičů + brzd Opravy klimatizací Odtahy motorových vozidel do opravy Výměna autoskel

Prodej a sevis pneu: - uskladnění pneumatik, plechových a litých disků - provádění servisních prací a oprav litých kol.

Prodej: -automobily Odtahová služba