AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Služby: -pojištění -povinné ručení -pojištění firemního majetku -životní, majetkové -úrazové -důchodové -penzijní -odpovědnosti občanů -domácností a budov -cestovní -zemědělské. -hypotéční úvěry -investování fin.protředků Otevírací hodiny: Po, St: 9:00-17:00 hod. Út, Čt: 9:00-16:00 hod. Pá: 9:00-12:00 hod.

Autobazar, služby: - prodej ojetých a předváděcích vozidel - výkup vozidel - dovoz vozidel Služby: - autoservis - pneuservis

Opravy: - motory osobních automobilů

STK Šumperk Stanice technické kontroly vozidel do 3, 5 t. Stanice měření emisí.

Vedení: - účetnictví - vedení daňová evidence. Poradenská a konzultační činnost. Zpracování: - odborné studie a posudky. Čerpací stanaice LPG.

Autoškola: - skupiny A, B, C, D, E, T - akreditační školící středisko.

Výjezdový servis automobilových přepravníků v rámci celé Evropy. Zajištění oprav podvozků Lohr, Kässbohrer, Rimo. Opravy vzduchové techniky, hydrauliky. Výroba hydraulických hadic na míru na místě. Drobné mechanické práce dle dohody.

Dovoz a prodej: - pneu - plechové disky - hliníková kola (osobní, SUV, offroad, lehké užitkové vozy) - autokosmetika. Pneuservis.

Myčka aut, služby: - celkové ruční mytí - mytí motoru - renovace laku (rozleštění, voskování) - čištění interiéru (suchá cesta, tepování) - mytí / voskování alu kol

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - uzávírání pojištění osob, vozidel, majetku - životní a havarijní pojištění.

Autoservis, autoopravna - měření emisí - autodiagnostika - pneuservis.

Opravy a servis osobních a dodávkových automobilů všech značek, příprava a zajištění STK. Nabídka klempířských a lakýrnických prací.

Společnost Vesta Auto s.r.o. se zabývá přestavbami automobilů na speciální, požární, sanitní a jiná technologická motorová vozidla. Nabídka dílčích montáží: - dodávka a montáž vnitřního obložení nákladového prostoru vozidel překližkou popř. se zateplením (i případné opravy a výměny těchto obložení, atp.) - montáž zvláštních výstražných ...

Služby: - prodej ojetých vozů - autolakovna - autoopravna: tel.: 327312002, 737243777 - autopůjčovna.

Nabídka krátkodobého i dlouhodobého pronájmu. Operativní leasing všech typů návěsů.

Produkty: - vybavení Pneuservisů - vybavení autoservisů - čistící technika - mycí linky - sportovní a dřevěné volanty - aluminiová kola - spojlery - sportovní výfuky - autopříslušenství - náhradní oleje, filtry, díly - dětské a sportovní sedačky - car-hifi.

Naším hlavním sortimentem jsou vozidla značky IVECO. Prodáváme nová i ojetá vozidla z leasingu. Veškeré vozy prochází prohlídkou v autorizovaném servisu IVECO, provádíme i celkovou diagnostiku vozidel. Bazar ojetých nákladních aut. Prodej ojetých nákladních aut. Použitá vozidla - prodej: - Iveco Euro Star LD440E42 T/P - Iveco ...

Výuka všech skupin řidičského oprávnění včetně motocyklů. Autoškola.

Výroba: -přívěsy a návěsy na nákladní vozidla.

Výroba a montáž nástaveb na podvozky užitkových a menších nákladních automobilů - skříňové nástavby - sendvičové izolační panely. Provoz Hořice Maixnerova 526 508 01 Hořice tel. 725 607 401, 725 607 402 e-mail:horice@protagon-it.cz

Jsme specialisty na opravy karoserií bez poškození laku pomocí metody PDR. Provádíme odstranění následků krupobití na karoseriích vozidel. Nabízíme také řešení pojistných událostí.

Výroba: - bezfóliového tónování skel pokovením.