AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoservis. Pneuservis Karosárna. Odtahová služba.

Prodej, e-shop: - dobová motocyklová výstroj - výstrojní armádní materiál

Finanční a pojišťovací poradenství - sjednávání úvěrů, hypoték, pojištění osob, vozidel, majetku.

Autovrakoviště, vrakoviště. Prodej, výkup: - vozy a náhradní díly, nové, použité - ekologická likvidace vozidel.

Autoelektrika. Opravy startérů a alternátorů. Prodej: - startéry a alternátory - náhradní díly - autobaterie.

Nabídka odtahu pro osobní automobily, vyprošťovacích služeb pro těžkou techniku.Jeřábnické práce autojeřábem.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - dodávková autodoprava Pneuservis tel.: 721 383 866

Služby: - čištění interiérů: - osobní vozidla - kabiny tahačů - letadla - lodě a čluny - autobusy - mobilní čištění interiérů vozidel u zákazníka - ošetření vozidel ochranným a zacelujícím nátěrem na bázi Nano technologie.

Mezinárodní pozemní a letecká přeprava zvířat se zaměřením na přepravu psů, koček, ptáků, plazů a savců.

Prodej a servis: - požární čerpadla Patterson - mycí linky Tammermatic pro osobní i nákladní automobily, autobusy, trolejbusy, vlaky a tramvaje - autokosmetika pro mycí linky.

Služby: - autoservis - autoopravna - pneuservis - autoklempířské práce.

Sklenářství: -zasklívání oken, dveří a různých rámů -zabrušování hran skel -vrtání děr od 5 mm do 35 mm -zhotovení plochých autoskel i nepravidelných tvarů -lepení skel a menších akvárií -zhotovení posunovacích a nábytkových skel -zabrušování a vrtání zrcadel -opravy zrcadel v autozrcátkách -další sklenářské práce ...

Služby: - tónování autoskel - lepení protislunečních clon.

Autoservis: - autoelektrikářské opravy - čištění interiéru vozidla - diagnostika, opravy a seřízení motorů - generální opravy agregátů, motorů - seřízení geometrie přední nápravy - opravy brzdových systémů - výměny autoskel - mechanické práce - klimatizace. Prodej: - autodoplňky - náhradní díly Pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - autodíly, autopříslušenství - autokosmetika - oleje - autobaterie.

Služby: - mezinárodní nákladní doprava - vnitrostátní nákladní doprava - spedice - zasilatelství - servis a údržba automobilů - prodej automobilů a příslušenství - hostinská činnost - Bar Pohoda. Bar Pohoda: Ottova 155 269 01 Rakovník Po - Ne 6:00 - 00:00

Služby: - autoservis - montáž LPG sad značky Tartariny do osobních vozidel - přestavba vozidel na LPG

Obchodní zastoupení, prodej: - LASAV (chemické a technické potřeby pro autolakovny) - FRESCURA (autokosmetika) - A.N.I. (stříkací pistole) - papírové lepící pásky a hadicové spony se šnekovým závitem Gemi. Pracovní doba: Pondělí 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Úterý 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Středa 7:00 - ...

Prodej: - náhradní díly na automobily - autokosmetika - autopříslušenství - náhradní díly na motocykly.

Prodej, montáž, opravy: - tažná zařízení - výfukové systémy - zámek řazení - satelitní vyhledávání - servis klimatizací - čištění Pneuservis. Prodej a servis přívěsných vozíků.

Bezfóliové tónování autoskel Pískování: - skla - zrcadla - nábytkové sklo - výplně dveří - dekorativní sklo - lodžie - reklamní předměty ze skla a keramiky - různé součástí a doplňky interiérů a exteriérů - portréty - různé umělecké motivy i dle předlohy a požadavku zákazníka.

Pneuservis: - nákladní, osobní, AGRO - prodej protektorů - vyvážení všech typu kol - prodej pneumatik Hankook a Daewoo a jiné za internetové ceny - přezutí nákladních vozidel i v noci. - pneuhotel - lehčí opravy nákladních vozidel - prodej levné nákladní pneu z Číny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly na nákladní automobily AVIE, AVIA a užitkové vozy ANDORIA LUBLIN - plastové doplňky - spojlery od firmy ZAKO - spací nástavby a montáž nezávislé topení. Přímý prodejce firem: - DAEWOO AVIA Praha - ZAKO Piešťany.