AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Služby: - obchodní zástupce Allianz - životní pojištění - pojištění majetku - cestovní pojištění - havarijní pojištění - povinné ručení. Kancelář: Erbenova 270/2 772 00 Olomouc Provozní hodiny: Po, St: 8-11.30, 15-17.30 Út: 15-17.30 Čt: 8-11.30

Autoservis: - osobní vozy - dodávkové vozy - vodní skútry - mechanické práce - karosářské práce - lakování - autoelektrikářské práce - příprava a provedení STK - čištění katalizátorů a filtrů.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Autoservis: - opravy a údržba osobních a dodávkových automobilů - příprava na STK - sezónní prohlídky - karosářské práce - pneuservis - prodej pneu. Služby: - dodávková doprava vnitrostátní. Provozovna: Přáslavice (areál bývalého ZD)

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - celní deklarace - skladování - logistika - čerpací stanice

Oprava, servis: - motocykly, motorky - skútry - motoservis.

Služby: - doprava v oblasti vysoce specializovaných přeprav vozidel, popř. dalších komponentů podléhajících zvláštnímu bezpečnostnímu režimu - nákladní autodoprava mezinárodní a tuzemská - logistika - autoservis - pneuservis

Autoškola Školící středisko Učebna: Mladá Boleslav Sportovní hala TJ ŠKODA AUTO U Stadionu 1322 293 01 Mladá Boleslav

Výroba, velkoobchod: - krmné směsi pro exotické ptactvo, holubi, divoké ptactvo a hlodavce. Další činnosti: - vnitrostátní a mezinárodní osobní doprava - pronájem kontejnerů - pneuservis - odtahová služba - zemní a výkopové práce - autoservis - drobné opravy vozů - svařování plastů - výroba reklamy, velkoformátový tisk - údržba ...

Prodej náhradních dílů automobilů.

Služby: - autodoprava vnitrostátní i mezinárodní - autoservis - odtahy vozidel - dovoz vozidel z EU - pronájem motokár - pronájem závodních vozů - výuka řízení sportovního vozu - pořádání eventů vč. jízd sportovními vozy

Služby: - ruční mytí automobilů - čištění interiérů vozidel - pneuservis.

Autoservis: - kompletní opravy aut - výměna olejů, filtrů a provozních kapalin - diagnostika motoru - opravy elektroinstalace - karosářské práce - prodej náhradních dílů - příprava na STK.

Služby: - insolvenční poradenství - oddlužení. Autobazar. Sadová 1018/7 Karviná 1 733 01

Služby: - správa a údržba nemovitostí - nákladní doprava - vnitrostátní, mezinárodní - závodní stravování - půjčování vozidel - dodání ochranné pracovní prostředky.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Autosalon a servis Škoda - Černý most: -prodej nových vozů -prodej ojetých vozů -servis -leasing -pojištění.

Prodej a servis - osobních, dodávkových a nákladních vozidel značky Mercedes-Benz.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...

Autoškola : Výcvik všech skupin ŘO - AM, A1, A, B, BE, C, CE, D, DE, T. Kondiční jízdy. Školení řidičů : Akreditované školící středisko pro školení profi řidičů, školení řidičů referentů. Poskytujeme studentské, skupinové a věrnostní slevy.

Prodej: - motocykly, automobily dovezené ze zemí EU.