AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej: - náhradní díly, autopříslušenství - autodoplňky. - autoservis

Stanice technické kontroly STK. Technické prohlídky: - osobní a nákladní automobily. Kalibrace tachografů. Emise.

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, služby: - pneuservisní materiály (ventily, TPMS, závaží, opravný materiál) - pneumatiky na osobní a nákladní automobily Průmyslové gumárenství -opravy pásových dopravníků -pogumování kovových částí

Výuka a výcvik sk. B, školení řidičů referentů, kondiční jízdy

Opravy a údržba silničních a motorových vozidel a jejich příslušenství Prodej náhradních dílů Diagnostika Plnění klimatizací Vyřízení STK Pneuservis Výměna autoskel Vyřizování pojistných událostí

Mycí linka pro nákladní vozy

Prodej vozů Citroen: -osobní a užitkové vozy -nové vozy (platba hotově, leasing). Servis: - záruční - pozáruční - geometrie - seřizování světel - klempířství - lakování. Autobazar vozidel všech značek.

Stanice technické kontroly a měření emisí.

Elektroservis. Nové domovní a průmyslové elektroinstalace a jejich opravy. Opravy veřejného osvětlení, rozhlasů. Montáže a opravy tv, sat. rozvodů, Kamerové systémy. Auto elektrika - opravy startérů a alternátorů, montáže moto alarmů, opravy auto elektriky

Velkoobchod, prodej, e-shop, půjčovna - autochladničky, chladící boxy, chladící tašky - vestavné kompresorové chladničky - termoboxy - autobaterie.

Dealer osobní a užitkové automobily: značky Renault a Dacia: -prodej automobilů -prodej náhradních dílů -servis -leasing -pneuservis. V případě havárie volat RENAULT ASSISTANCE 800 272 272.

Služby: - autoservis - pneuservis - ruční mytí - motoservis

Výroba, prodej, vývoj: -stupačkových setů -vývoj a výroba dílů pro závodní motocykly -výroba brzdových hadic na míru dle požadavku zákazníka.

Prodej - elektrické skútry - elektrická kola

Půjčovna přívěsů - přívěsy za osobní automobily - střešní boxy a držáky jízdních kol.

Autolakovna: -používané barvy PPG: -akrylátové barvy -lakování-všechny typy vozidel.

Výroba, prodej, e-shop - elektronická zařízení - automobilová diagnostika - autoelektro, autopříslušenství.

Automobilové díly - Automobile parts: -strojní části -automobilové díly. -vstřikovací vedení – potrubí dieselových motorů (motory) -ventilátory k chladičům traktorů, nákladních vozidel, kompresorů -úhlové klouby-šrouby a pohybové prvky -ovládací prvky - kliky a táhla, včetně brzdových a spojkových lan pro automobily a traktory ...