AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Stanice technické kontroly a měření emisí.

Elektroservis. Nové domovní a průmyslové elektroinstalace a jejich opravy. Opravy veřejného osvětlení, rozhlasů. Montáže a opravy tv, sat. rozvodů, Kamerové systémy. Auto elektrika - opravy startérů a alternátorů, montáže moto alarmů, opravy auto elektriky

Velkoobchod, prodej, e-shop, půjčovna - autochladničky, chladící boxy, chladící tašky - vestavné kompresorové chladničky - termoboxy - autobaterie.

Dealer osobní a užitkové automobily: značky Renault a Dacia: -prodej automobilů -prodej náhradních dílů -servis -leasing -pneuservis. V případě havárie volat RENAULT ASSISTANCE 800 272 272.

Služby: - autoservis - pneuservis - ruční mytí - motoservis

Výroba, prodej, vývoj: -stupačkových setů -vývoj a výroba dílů pro závodní motocykly -výroba brzdových hadic na míru dle požadavku zákazníka.

Prodej - elektrické skútry - elektrická kola

Půjčovna přívěsů - přívěsy za osobní automobily - střešní boxy a držáky jízdních kol.

Autolakovna: -používané barvy PPG: -akrylátové barvy -lakování-všechny typy vozidel.

Výroba, prodej, e-shop - elektronická zařízení - automobilová diagnostika - autoelektro, autopříslušenství.

Automobilové díly - Automobile parts: -strojní části -automobilové díly. -vstřikovací vedení – potrubí dieselových motorů (motory) -ventilátory k chladičům traktorů, nákladních vozidel, kompresorů -úhlové klouby-šrouby a pohybové prvky -ovládací prvky - kliky a táhla, včetně brzdových a spojkových lan pro automobily a traktory ...

Autoservis - vozy všech značek, servisní prohlídky - výměna olejů - řešení pojistných událostí, výměny autoskel Pneuservis Karosářské práce vč. lakování

Prodej: - vozy Hyundai, Mazda a Renault. Provoz servisu a autopůjčovny.

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

- autoškola skupiny A, B, C, D - kondiční jízdy - výcvikové automobily VW GOLF, AUDI A6, OPEL ASTRA

Služby - ruční mytí aut - čištění interiérů - tónování skel.

Autofólie DS Jsme specialisté na tónování autoskel autofóliemi s atestem. Zatmavení autoskel. Instalujeme homologované autofólie Suntek. Nabízíme fólie na auto, protisluneční autofólie, okenní fólie, reklamní polepy, celopolepy aut, reklama na vozidla, tuning. Dlouholetá praxe, reference.

Naše rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, kterou jsme založili v roce 1991 se zabývá přepravou valníkovými vozy v rámci celé Evropské unie. Zaměřujeme se na mezinárodní kamiónovou přepravu, vnitrostátní dopravu nákladů, spedici a autodopravu. Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - různé přepravy ve státech EU - ...

Prodej a montáž kvalitních konverzních kitů „E85 přestavba“ určených pro přestavbu běžných benzínových vozidel na palivo E85 ethanol. Naše sady jsou vyráběné v EU. Při jízdě na E85 díky programovatelnosti jednotek zvýšíte výkon, snížíte spotřebu a opotřebení motoru.