AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Dodávka, montáž: - bezkontaktní mycí stanice, automyčky

Oprava autoelektroniky a autoelektriky vozů všech značek Odkódování - autorádia Plnění autoklimatizací Nastavení/Opravy tachometrů - digitální i mechanické (všechny značky a typy) - reaktivace airbagů AUDI, ŠKODA, SEAT, VW Elektronický tuning - zvýšení výkonu motoru (benzin i diesel)

Pojištění: životní a úrazové pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti, podnikatelské pojištění, povinné ručení a havarijní pojištění automobilů, zdravotní pojištění pro cizince. Finanční služby: hypoteční úvěry, investice, penzijní připojištění. .

Služby: - ekologická likvidace autovraků

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - rekuperace - tepelná čerpadla - průmyslové a centrální vysavače

Prodej: - autoboxy, střešní nosiče a nosiče jízdních kol. Pobočka: AUTOBOXY BOHEMIA s.r.o. Družba 1179, 76331 Brumov-Bylnice.

Autobazar - osobní, terénní a užitkové vozy - leasing - výkup za hotové, na protiúčet - komisní prodej Odtahová služba Dovoz - vozy

Autoopravna: - servis osobních a dodávkových vozů všech značek - rychloservis - drobné opravy - pravidelné prohlídky - příprava na STK a emise - geometrie náprav - na většinu vozů značek VW a Škoda jsou filtry a brzdové destičky skladem - výměny oleje, brzdových destiček a jiné drobné opravy provádíme po telefonické dohodě na ...

Nákladní a dodávková autodoprava - vnitrostátní i mezinárodní přeprava - expresní doprava. Autoservis, autoopravna. Odtah vozidel. Půjčovna dodávkových vozidel. Skladování.

Ubytování - chata, chalupa. Stavební práce - rekonstrukce domů a bytových jader - demolice - sádrokartonářské práce - obkladačské práce. Čištění a definfekce interiérů a klimatizace aut - praní, čištění a tepování koberců a čalouněného nábytku.

Služby: - čištění koberců a čalounění

Služby: - autoservis - pneuservis - autobazar

Autopůjčovna - půjčovna dodávek a podvalníků.

Motoservis - opravy a servis motocyklů. Zámečnictví, zámečnická výroba - zábradlí, brány, branky, vrata. Účetní poradenství - vedení mzdové agendy - daňové poradenství.

Služby: - prodej ojetých osobních a dodávkových automobilů - autoservis - pneuservis - prodej použitých náhradních dílů na všechny typy osobních automobilů Renault - prodej nové náhradní díly na všechny typy osobních vozů

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní, - 60 kamionů. Osobní přeprava. Autopůjčovna.

Služby: - IT Outsourcing - pronájem vozu na slavnostní příležitosti

Služby: - renovace DPF - filtrů pevných částic

Autoservis, autoopravna - servisní prohlídky vozů. Pneuservis. Prodej - pneumatiky - autodíly a autopříslušenství.

Společnost 1CAR, s.r.o. Vám nabízí vysoce profesionální a kvalitní servis osobních i užitkových vozů všech značek, včetně amerických. Nejen pro firmy, ale i pro fyzické osoby nabízíme Operativní pronájem, který zajišťuje veškeré služby spojené s provozováním a vedením Vašeho vozového parku, včetně služby"Odvoz - dovoz", tzn. pro Vaše vozidlo si ...