AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Služby: - úpravou řídících jednotek motoru ECU - chiptuning - zaměření na vozy Škoda, Audi, Seat, Volkswagen

Autoškola - výuka a výcvik pro řidičský průkaz skupiny B (osobní automobil do 3, 5 tuny). Kondiční jízdy a zajištění přezkoušení z odborné způsobilosti za účelem vrácení řidičského průkazu. -nejlevnější autoškola v Brně pro řidičský průkaz skupiny B.

Výstavba. - inženýrské sítě. Práce: - přípravné stavební práce - demolice - terénní úpravy. - zemní a výkopové práce - pokládání zámkové dlažby. Jeřábnické práce. Autodoprava. Autoservis, autoopravna.

Služby: - autoservis, autoopravna - přestavby vozidel na LPG

Činnost: - autoservis, autoopravna

Oficiální dovozce a distributor olejů a maziv Shell do ČR a SK. Dovoz a distribuce autokosmetiky a autochemie MA-FRA®, WD-40®, Coyote, WUNDER-BAUM®, STP®, Armor All®, aj. Prodej a servis čisticí a úklidové techniky Lavor PRO, Kevac, mycích linek a samoobslužných boxů Autoequip Lavaggi a Mix. Společnost Walmsley enterprises international spol. ...

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - montáž tažných zařízení - výměna autoskel - prodej autodílů

Prodej, půjčovna, servis - přívěsy, přívěsné vozíky.

Nabízíme k pronájmu vůz Škoda Octavia II černé barvy ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu.

Prodej, servis: -nové i jeté pneu a disky -odborné vyvážení a montáž -objednávka pneu i on-line -seřízení a geometrie Vašeho vozu na lince Faip. Prodáváme a uskladňujeme pneumatiky

Služby: -autoškola -autobusová doprava -cestovní agentura

Autolakovna. Práce: -autolakýrnické

Služby: - autobazar - prodej použitých a nových náhradních dílů na vozy Škoda

Služby, prodej: - pneuservis - pneumatiky

Tomico centrum čtyřkolek Prodej, servis: - čtyřkolky - skútry - bazar - boxy, plachty - helmy - chrániče těla - oblečení a zavazadla - kompletní příslušenství.

Činnost: - autobazar - dovoz aut ze zahraničí - autoservis, autoopravna

Poskytování služeb v oblasti personalistiky - pořádání odborných kurzů, poradenství, ISO certifikace, BOZP a PO.

Autorizovaný dealer BARUM. Maloobchod, prodej, pneuservis: - pneumatiky osobní, nákladní, traktorové, speciální, průmyslové. Značky: - BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN, UNIROYAL, SEMPERIT, GOODYEAR. Oprava, servis: - pneumatiky osobní, nákladní, TZ. - královéhradecký kraj - pardubický kraj.

Leasing, úvěr na auto. Pojišťování, financování vozidel.

VALATRANS a.s. poskytuje komplexní dopravní a logistické služby. Doprava, přeprava: -mezinárodní -vnitrostátní, tuzemská silniční doprava a zasilatelství -kamiónová, nákladní. Doplňkové služby: -skladování -autobazar-osobní, nákladní, terénní i užitkové vozy -pneuservis-všechny druhy nových osobních, nákladních a ...

Prodej: - skútry, čtyřkolky a motocykly Činnost: - pneuservis - rychloservis