AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Pobočka. Maloobchod, prodej: - pneumatiky na všechny druhy vozidel Pneuservis. Prodej: - ocelová a litá kola - ocelové a alu disk - AKU baterie. Čištění interiérů.

Provoz autoškoly. Výuka a výcvik -ŘO sk. AM -ŘO sk. A1 -ŘO sk. A2 -ŘO sk. A, ŘO sk B. Školení řidičů-referentů. Kondiční jízdy.

Provoz autoškoly. Výuka a výcvik -ŘO sk. AM -ŘO sk. A1 -ŘO sk. A2 -ŘO sk. A, ŘO sk B. Školení řidičů-referentů. Kondiční jízdy.

Celosvětová autopůjčovna. Zprostředkování - zapůjčení, pronájem: - automobilů, vozidel v zahraničí - osobní a lehké dodávkové automobily do 3, 5 tuny.

Autoservis. Pneuservis. Tuning. Opravy, servis: - osobní, dodávkové automobily, vozidla. Autodoprava do 3, 5 t - vozy Ford Tranzit a Fiat Ducato. Sídlo firmy: - Na Kopci 31, Otice.

Provozování autobazaru Prodej a výkup osobních a užitkových vozidel, dovoz vozů na zakázku, nabídka komisního prodeje, zajištění VIP úvěru a pojištění s VIP sazbou

Pilařská výroba: - dřevěné obaly a palety. Nákladní autodoprava, doprava.

Prodej: - autodíly pro tuzemská a zahraniční nákladní vozidla. Kompletní pneuservis pro nákladní automobily.

Provozujeme půjčovnu užitkových vozů typu Renault Master. Umožňujeme zapůjčení na několik hodin, dnů či na měsíc. Možnost zapůjčení vozu i s řidičem. Nabízíme služby autodopravy do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě.

Prodej náhradních dílů pro návěsy, vleky a nákladní automobily.

Prodej a servis: - motocykly, skútry, elektrokola a elektroskútry. Prodej náhradních dílů a příslušenství.

Zajistíme opravu automobilu, poskytneme náhradní vůz a nebo zajistíme odtah.

Prodej - náhradní díly nádrže, kryty, držáky Výhradní dovozce LPG Lovato, DT Gas. Maloobchod i velkoobchod s LPG díly. Sekvenční vstřikování lpg Easy Fast.

Vývoj a ruční výroba: - modely a formy - plastové díly z kompozitních materiálů - výroba pro automobilový průmysl, stavební a zemědělské stroje, autobusy - designové tuning díly na automobily a motocykly - karosářské díly malosériových sportovních automobilů. Držitel certifikátu jakosti ISO 9001

BIOPOWERS Přestavba vozidel na E85, Ethanol, bioethanol.

Autoservis. Firma provádí kompletní mechanické práce, klempířské práce, lakýrnické a elektrikářské práce. Dále: převody, přihlašování a odhlašování vozidel na DI, zprostředkování emisních kontrol a technických prohlídek Zkušenosti s úpravou obytných vozů a přívěsů do extremních podmínek, zejména montáž solárních panelů, a pod.

Dovozce komponentů pro osobní a nákladní automobily, autobusy a pracovní stroje. UWE, Elementa, MCC Europe AB, Nike Tech, Arcol, Thoreb.

Firma TRAILERS & FACILITY s.r.o. je výhradním zástupcem značky Brenderup pro distribuci a prodej přívěsných vozíků, přívěsů a přepravníků v České a Slovenské republice.

Půjčovna: - vozidla. Přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní - zboží - osob. Stěhovací služby.

Grafické studio. Full servis v reklamě. Grafické návrhy: - corporation identity - firemní tiskoviny, loga, logotypy - vizitky, formuláře, letáky, katalogy, etikety, manuály, kalendáře - bilboardy, bannery, světelné cedule, plachty - webdesign - tvorba webových stránek - správa webu, webhosting. Polepy, celopolepy vozidel. Tónování ...

Potřebujete opravit svůj automobil či vyměnit na svém voze pneu? Obraťte se na nás. Provádíme opravy a údržby motorových vozidel, osobních i užitkových, tuzemských i zahraničních. Poskytujeme také služby pneuservisu – výměna a prodej pneu všech značek. V sobotu poskytujeme služby pouze po telefonické dohodě.

Pronájem vozidel. Naše společnost se specializuje na poskytování služeb v oblasti pronájmů vozidel, a to včetně všech souvisejících záležitostí jako např.: - zajištění servisních prací - speciálních úprav vozidel – např. pro převoz či možnost řízení vozidel tělesně handicapovanými, kompletního pojištění či poradenství. Jedná se tedy ...

Autorizovaný dealer a servis vozů Hyundai, servis vozů všech značek, pneuservis.

Autorizovaný dealer a servis vozů Hyundai, servis vozů všech značek, pneuservis: - diagnostika - příprava vozů na STK - geometrie - čištění klimatizací.