AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Provozování čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty.

Služby: -autoopravna, autoservis -zámečnictví -opravy motorů, převodovek, náprav osobních a nákladních aut -mechanické a karosářské práce.

Radovan Pukl se zaměřuje na servis a diagnostiku osobních a užitkových vozidel, provádí výměnu pneumatik, čelních skel a montáž doplňků.

Výroba: - protlačovací filtry - zvlákňovací tryskové filtry - těsnění - filtrační pásy - lícovací opěrné desky - filtrační svíčky - síta pro domácnost - filtrační elementy - nástěnné a stropní osvětlení.

Naše společnosti nabízí kompletní pozáruční servis všech typů nákladních motorových a přípojných vozidel. Nabízíme opravy vozů po havárií, výměny čelních skel a přípravu vozů na STK. Provádíme pravidelné prohlídky, výměny olejů a veškeré opravy, které nespadají do záruky. Dále můžete využít služby opravy vozidel u zákazníků a výjezdy k ...

Prodej: Přívěsy Agados, dále: VAPP, Vezeko, ABB - prodej přívěsů, půjčovna přívěsů, půjčovna vozíku, servis přívěsů, leasing, Přívěsy SALTECH, prodej náhradních dílů AL-KO a KNOTT, přívěsy ND, Agados ND, VAPP ND Služby: -přívěsy 300-3500kg -půjčovna, prodej -odtahová služba.

Autoservis: -opravy osobních a nákladních automobilů -opravy užitkových vozidel.

Václavík Ložiska-Gufera Prodej: - autolaky - lakýrnická technika - ložiska - gufera - autodíly - nářadí - pneu.

Zámečnictví, nástrojářství Opravy silničních vozidel

Autoškola. Provozování autoškoly: - kurzy pro získání řidičského oprávnění AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D, T - školení řidičů profesionálů a řidičů referentských vozidel - kondiční jízdy pro řidiče - výuka v prostoru učeben - výukové materiály a učebnice k dispozici.

Libor Fojtík se zaměřuje na servis automobilů, provádí karosářské a klempířské práce, diagnostiku a servis klimatizace.

Společnost Ecars24 se specializuje na profesionální repas řízení a turbodmychadel od roku 2014. Prodáváme taky repasované hlavy, vstřiky a dvouhmotové setrvačníky.

Ekologická a šetrná parní myčka v Šumperku: - mytí exteriéru a interiéru vozidel (auta, motorky, karavany, letadla, dodávky, nákladní vozy, autobusy) - hloubkové parní tepování interiérů - čištění dětských sedaček a kočárků. Mobilní mytí vozidel, stroje, bazény, domácnosti, gastro.

Autoslužby Hřebíček s.r.o. provozuje autoškolu, autodopravu, odtahovou službu, autoservis, myčku a půjčovnu přívěsů a vozíků.

Martin Ferčák provozuje autoškolu a zaměřuje se na výuku a výcvik pro získání řidičského oprávnění sk. B – osobní automobil.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autopříslušenství BOSCH. Prodej, oprava, servis: - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - autoservis - pneuservis - oprava klimatizací - diagnostika a servis automobilů.

Prodej. Autoservis Autodíly, náhradní díly na auto. Specialista na zahraniční vozy. Pneuservis STK+EMISE Diagnostika opravy řídících jednotek Chip tuning

TT Green life s.r.o. se zaměřuje na instalaci fotovoltaických elektráren a dodávku nabíjecích stanic pro automobily.

Profesionální lakování: - automobilů, motocyklů - průmyslové lakování. Prodej autodílů. Karosářské práce. Lepení a sváření plastů. Míchání barev.

Prodej - náhradní díly, pneumatiky, oleje Autokarosářské práce Výměna - autoskla Autoservis - příprava na STK Pneuservis - osobní a dodávkové automobily STK

Prodej - náhradní díly Servis - autoklimatizace Autoservis - diagnostika vozů koncernu VW - diagnostika Delphi (pro většinu automobilů od roku výroby cca1998 a výš) - mechanické práce - výměny provozních náplní, brzdy, spojky, nápravy, řemeny, ...příprava - STK a emise

Ekologická likvidace vozidel. Vaše vysloužilé, nepojízdné auto zlikvidujeme ekologicky a podle platné legislativy. Protokol o likvidaci vystavíme ihned při převzetí. Odvoz od vás je na naše náklady. Vy nic neplatíte, naopak my od vás vozidlo vykoupíme. Jsme zavedená firma se seriózním přístupem, vstřícným jednáním a dvacetiletou historií.

Autosalon, autorizovaný prodej: - automobily Nissan (Masarykova ulice) - automobily Hyundai (Petrovická ulice). Autorizovaný servis vozů Nissan a Hyundai: - Nové město na Moravě, Petrovická 1336 - tel. 566 616 689