AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autosalon Autodružstvo Frýdek - Místek pobočka Český Těšín působí na českém trhu jako autorizovaný prodejce a dealer osobních i užitkových vozů značky Škoda. Zároveň se soustředí na servis a prodej ojetých automobilů této značky. Škoda - akční a bazarové vozy - Octavia, Rapid - skladové vozy - Citigo, Fabia, Roomster, Rapid, Octavia, Yeti, ...

Autosalon Autodružstvo Frýdek - Místek působí na českém trhu jako autorizovaný prodejce a dealer osobních i užitkových vozů značek Škoda, Seat a Citroën. Zároveň se soustředí na servis a prodej ojetých automobilů výše uvedených značek. Škoda - akční a bazarové vozy - Octavia, Rapid - skladové vozy - Citigo, Fabia, Roomster, Rapid, Octavia, ...

Autodoprava: - vnitrostátní (tuzemská) nákladní doprava TATRA 815 S3 + hydraulická ruka, Autooprava, autoservis: - nákladní vozidla. Služby: - orba - rozhrnování sněhu - autoporadenství.

Prodejna: Rynárec 137, Rynárec 394 01 -potřeby pro motorkáře.

Výroba: -tlakové hydraulické a vzduchové hadice. Prodej: -spojovací prvky -šroubení -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -trubky, držáky trubek. Služby: -zakázková kovovýroba -obrábění. -montáže hydraulických rozvodů -pneuservis. Výměnné středisko: -oleje pro osobní a dodávkové automobily. Maloobchod, ...

H & P, v.o.s. zajišťuje pneuservis osobních a dodávkových vozů, podej nových značkových pneu, opravy disků, geometrie, výměny olejů, brzd, tlumičů, klimatizace

Služby, maloobchod: -autoservis -výměna autoskel -autoskla -tónování autoskel.

Autoškola. Řidičské oprávnění skupiny A1, A, B, C, CE

Mobilní opravy a výměny autoskel po celé ČR

Společnost RS-PROTEGUM, s.r.o. poskytuje široký sortiment protektorovaných i nových pneumatik, hliníkových i plechových disků na veškerá vozidla včetně rychlého dodání.

Činnost - autodoprava, přeprava sypkých materiálů - prodej pohonných hmot - servis, opravy nákladních, osobních a užitkových vozů.

Jsme firma Digitalsys s.r.o. z Jihlavy a poskytujeme komplexní péči o IT techniku pro zákazníky z Vysočiny a okolí. Zabýváme se instalací hardwaru a softwaru a také prodejem a servisem IT zařízení, jako jsou počítače, notebooky, tablety, navigace, periferie a jiné komponenty. Zajišťujeme komplexní péči o IT techniku, a to instalaci softwaru a ...

Služby: -autopůjčovna -osobní přeprava -autoservis

Diesel servis. Oprava vstřikovačů solenoid i piezoelektrické a čerpadla typu Common rail značek Bosch, Delphi, Denso, VDO/Siemens/Continental. Servis vstřikovačů pro nákladní vozidla.

Prodej japonských malotraktorů a provoz pneuservisu. Možnost koupě i jiných zemědělských strojů, např. pluhy, rotavátory. .

AllWorks, s.r.o. se zaměřuje na kontroly kvality výrobků se zaměřením na automobilový průmysl.

Auto Zahálka, s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel a výměnu pneumatik.

Izolatérství Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií

Klempířství a oprava karoserií Zednictví Pokrývačství, tesařství

Provádíme Odtahy vozidel a přepravu materiálu.

Ing. Lukáš Poláček se zaměřuje na poskytování zážitkových jízd a půjčování vozidel na focení, svatby a další příležitosti.

Lukáš Tomek provozuje autoškolu a pomáhá se získáním řidičského oprávnění skupiny A1, A2, A, B.