AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Mobilní pneuservis: - přijedeme do sídla firmy nebo bydliště - kompletní přezutí pneumatik - lividace ojetých pneumatik.

Výhradní dovozce a distributor pro ČR: - mechanický zámek pedálů aut BULLOCK, vyroben z karbonitridové oceli odolné proti řezání a vrtání - nejvýhodnější řešení k zajištění vozidla proti krádeži - vhodný pro více typů automobilů - vyrábí se v osmi modelech podle typu vozidla a roku výroby. Výdejní místo Rozmarýnová 3, Brno - Jundrov.

Autoservis: -opravy vozidel včetně motorů a převodovek -zajištění STK, emisní kontroly -provádění diagnostiky, karosářských prací -provoz pneuservisu.

Provozujeme inzertní autopůjčovnu. Nabízíme zprostředkování pronájmu vozidel..

Autoopravy, opravy, servis: - osobní vozidla, automobily všech značek - celkové opravy motorů - převodovky, přední nápravy - brzdy - seřízení motorů, diagnostika - drobné elektro práce - příprava vozidel na STK - další mechanické práce.

Prodej, servis, bazar: -nákladní a užitkové automobily RENAULT -kompletní servis a prodej náhradních dílů -výkup ojetých vozidel -možnost leasingu.

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Nabízíme k prodeji prověřené nehavarované ojeté osobní a užitkové automobily do stáří 4 let, zánovní, roční vozidla, předváděcí a referentské vozy Volvo v záruce, obytné vozy. Autobazar dodává jen vyzkoušená auta s garancí původu a servisní knížkou. Provozujeme půjčovnu 15 zánovních obytných vozů. Úvěr, leasing, pojištění, prodloužená záruka.

Prodej a dovoz nových i použitých pneumatik a alu kol.

Poradenství při nákupu, prodeje vozidla. Poradenství v automobilismu.

Prodej: -ložiska(ZVL, ZKL, FAG, SKF) -gufera(GP, MVQ, MVQGP) -klínové řemeny -segerovy pojistky -automobilové sady ložisek(Optimal) -O kroužky -jiné příslušenství.

MX moto Internetový prodej motorkářského vybavení (boty, helmy, oblečení, náhradní díly, doplňky, oleje, maziva, pneumatiky, aj.).

Prodej: - airbagy - záslepky - palubní desky - stropní a sedačkové airbagy - pyropásy - pásy Reaktivace řídících jednotek. Provádíme výkup airbagů a jejich příslušenství (pyropásy, palubní desky) na všechny typy vozů.

Oprava, servis: -motorových vozidel. -automobilů. Služby, práce: -autoklempířské. -lakýrnické. Pneuservis.

Výroba, prodej, servis, velkoobchod, maloobchod: Brýlová pouzdra. - zastoupení firmy OPTOPLAST Londýn Obaly na šperky: - krabičky, pouzdra. Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků. Reklamní předměty. Šití textilu, koženky, kůže. Bazénová chemie - prodej. Pneuservis: - prodej pneu. Servis - prodej - motocykly ...

Prodej & pronájem luxusních vozů předních světových výrobců: Bentley, Aston Martin, Porsche, Ferrari, Maserati, Hummer, Audi, BMW, Mercedes Benz, Lamborghini. Naše celková nabídka zahrnuje jak vozy nové tak i ojeté. Dovoz na objednávku, servis, mytí

Velkoobchod, Maloobchod, prodej, montáž: - pneumatiky BARUM, DUNLOP, GOODYEAR, MICHELIN, FULDA, SAVA - dealer BARUM - autobaterie AKUMA - hliníkové disky RONAL, ALCAR, DOTZ, DEZENT, .. Služby, servis: - protektorování pneumatik teplým i studeným postupem - vyvažování nákladních automobilů - pneuservis nákladních i osobních ...

Autoservis: -pozáruční servis a opravy automobilů -příprava na STK -nabídka karosářských prací -výměna olejů -pneuservis -klimatizace -diagnostika -výměna čelních skel -náhradní vozidlo -partner pojišťoven.

Prodej: - motocykly - náhradní díly motocyklů - náhradní díly na malé moto - ve velké míře skladem, kategorie - dále čtyřkolky Služby: - záruční i pozáruční servis - programování vstřikovacích map - strojní nazouvání a vyvažování pneumatik - výbrusy válců centrace klikových hřídelí - výroba pístů na veterány - opravy klikových ...

Kompletní dodávky staveb na klíč, rekonstrukce objektů, včetně podnikatelských a závodů. Inženýrsko investiční činnost ve výstavbě. Se zaměřením na region Krkonoš. Jádrové vrtání, půjčovna stavebních strojů a lešení

Výroba: -nerezové sportovní výfuky -koncovky se sponou na navaření -univerzální výfuky -podložky pod SPZ značky -hliníkové nájezdy.

Velkoobchod, maloobchod: - náhradními díly pro nákladní vozy AVIA.