AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autoservis. Práce: -automechanické -menší karosářské -příprava a zajištění vozů na STK -olejový servis.

Nákladní doprava: -mezinárodní -vnitrostátní -speciální izotermické a chladírenské vozy -plachtové návěsy -spediční služby. Autoservis, autoopravna: -kompletní servis všech vozidel -karosářské práce -lakýrnické práce -příprava vozidel na STK. Skladování mrazírenského zboží.

Opravy, oprava: -dieselové motory a agregáty. Generální a střední oprava: -motorů traktorů, automobilů: -ZETOR I, II, III, IV UŔ -AVIA A30, 31 -A-TURBO EURO 1, 2 -IFA, E 512, E 514 -agregátů dle uvedených typů motorů. Renovace: -klikové hřídele motorů všech druhů.

Autoopravna. Opravy automobilů.

Prodej: - veškeré náhradní díly na vozy všech značek ( karosářské díly, světla, blinkry, poloosy, čepy, manžety, tlumiče, ložiska, brzdové destičky, chladiče, nárazníky, zrcátka, výfuky, autoskla, filtry, autobaterie BANNER a AKUMA, řemeny, plastové doplňky, kola, sportovní úpravy, spojky, těsnění, svíčky, ... ) - spoilery, křídla, ...

Pneuservis. Oprava, protektorování, výměna, prodej: -pneumatiky. Oprava, montáž: -alu disky, výfuky. Maloobchod, prodej: -autodoplňky. Půjčovna: -střešní boxy, nosiče.

Autoservis, autoopravna. Oprava: - mechanické části vozů - motory, brzdy, startery.

Autoservis: -pneuservis -náhradní díly na všechny typy automobilů do 24 hodin -diagnostika motorů -při opravách automobilů je možnost zapůjčení automobilu -montáž tažných zařízení (koupě včetně montáže např. OCTAVIA 3800 Kč). Půjčovna: -osobní automobily.

Maloobchod, prodej, autoopravna, autoservis, oprava, servis: -náhradní díly, autodíly, ND na osobní, dodávkové automobily, vozy FIAT -autopříslušenství, příslušenství -motocykly SUNDIRO -náhradní díly, moto díly, ND.

Autobazar. Prodej ojetých automobilů.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Stavební, zemní a elektromontážní práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, přípojky nn -kabelové vedení do 22 kV -provádění a rekonstrukce staveb -odstraňování staveb, demolice, likvidace suti -zemní práce -zednictví -práce prováděné hornickým způsobem. Montáž ...

AUTOSALON, autoservis. Autorizovaný prodejce, dealer: -osobní automobily KIA, Chrysler, Jeep, Doodge, YAMAHA -pneumatiky. Prodej příslušenství, náhradní díly. PREMIO - značkový pneuservis, eshop, e-shop. Služby: -prodej protiúčtem -finanční leasing -úvěrové financování -pojištění vozidel -přihlašování nových vozidel na DI.

Společnost Profi BONUS spol. s r.o. vznikla v roce 1995 a orientuje se na profesionální služby v oblasti pojišťovnictví v plném možném rozsahu.

Autoservis: - kompletní servis vozů Renault, Dacia - příprava a provedení STK a emisí - výměna olejů - pneuservis - montáž alarmů. Prodej: - náhradní díly na vozy Renault.

Půjčování osobních, dodávkových a obytných vozidel, karavany, přívěsy a podvalníky

Naše firma ADUS servis zajišťuje montáž nezávislých topení značek EBERSPACHER, WEBASTO, TRUMA do osobních, nákladních a obytných automobilů, stavebních a zemědělských strojů. Prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis. Záruční a pozáruční servis na výrobky WAECO a DOMETIC. Provádíme montáž nezávislých ochlazovačů a nezávislých ...

Nákup, prodej a dodávky dílů pro automobilový průmysl. Výroba a vývoj vstřikovacích a licích forem. STOMAK Bohemia s.r.o. - člen skupiny dodavatelů pro automobilový průmysl: - nákup, prodej a dodávky dílů pro automobilový průmysl - výroba a vývoj vstřikovacích a licích forem - poskytujerme technologii - "pulsní svařování plastů" - ...

Autodílna. Opravy osobních automobilů.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní Práce: -oprava automobilů LIAZ, TATRA -provedení emise, STK v dohodnutém termínu. Možnost umístění reklamy na firemních automobilech.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: -automobily.

Dovoz a prodej ojetých aut. Autobazar.

TENAX Výroba, prodej: - motovýfuky - výfuky na motocykly - špičkově navržené a provedené výfuky z kvalitních materiálů - výfuky podle Vašich požadavků, zakázková výroba Úpravy a opravy: - motocyklu

Autoumývárna. Mytí automobilů.

Autoservis. Opravy osobních a užitkových automobilů všech značek.

Oprava, servis: -osobní automobily -diagnostika motoru. Prodej: -náhradní díly, autodíly. Měření a seřizování: -emise.