AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej, e-shop autodoplňků: -Nosiče kol na střechu -Nosiče kol na tažné zařízení -Nosiče kol na zadní dveře -Nosiče lyží -Sněhové řetězy -Střešní boxy -Střešní nosiče -Vozíky za kolo -Nosiče pro vodní sporty

Prodej PŘÍVĚSŮ V našem sortimentu naleznete přívěsy desítek typů: -malé nebrzděné valníky, nákladní vozíky -velké brzděné i nebrzděné vleky a přívěsy -přepravníky aut, motocyklů -lodní přívěsy, přepravníky lodí -skříňové přívěsy -laminátové přívěsy UNI-BOX nové generace. Prodej KARAVANŮ A OBYTNÝCH VOZŮ. Nové obytné přívěsy, ...

Půjčujeme obytné automobily. Možnost využít obytné vozy po celý rok.

Výroba, prodej: -padací protektory na ochranu motocyklů -speciální příslušenství motocyklů.

Úklidové služby: - úklid domácnosti - hodinový manžel - čištění vozidel - výměna autoskel.

Oprava důlků na karosérii bez lakování. - poničení kroupy - parkovací škody - škody od kaštanů - další škody

Nabízíme: - autorádia - reproduktory do auta - zesilovače - subwoofery - jiné autohifi komponenty - basové tuby - basové boxy

Prodej, maloobchod: - starší použité náhradní díly Hyundai - výkup náhradních dílů Prodej a výkup: - havarované automobily Opravy a údržba automobilů. STK + Emise a příprava vozidel na ně Leasing vozidel - autobazar Povinné ručení a havarijní pojištění vozidel.

Maloobchod, velkoobchod: -veškeré náhradní díly na všechny modely vozů AVIA.

Bazar, servis a leasing použitých čtyřkolek včetně příslušenství a náhradních dílů. Prodej doplňků pro lesníky, lovce a rybáře.

Prodej, servis, leasing: -automobily -osobní, nákladní -čtyřkolky -vozidla, předváděcí, nová, ojetá -užitkové vozy -auta -RENAULT -IVECO -VW, VOLKSWAGEN -TOUAREG, AUDI -nákladní automobily (sklápěčky) -MAN -valníkové a skříňové nástavby -NISAN -obytné automobily -lodě -veterány. Přístup do centálního Evropského ...

Nabízíme: - prodej nových a starých pneu - opravy veškerých průrazů - bežný servis na počkání - opravy AL disků - huštění pneu dusíkem - rychloservis.

Autoškola. Služby: -výcvik skupin A, B, E, -kondiční jízdy -školení řidičů -vrácení ŘP.

Autopůjčovna MAXIAUTO s.r.o. Půjčujeme, pronajímáme: - dodávky - mikrobusy - užitkové vozy - stěhovací vozidla - chladírenské vozy - osobní vozy. Autopůjčovna je doplňována průběžně novými modely.

Provoz mycího centra. Provoz myčky pro osobní automobily a dodávkové vozy do výšky 2, 8 metru. Nabídka čištění interiérů vozidel.

Čištění a leštění karosérií a interiérů vozidel.

Kompletní dodavatelský servis: autorádia, autodíly, autoelektrika.

Autoškola. Výuka, výcvik: - skupiny A, B, C, E, D - povinné školení řidičů, včetně profesní způsobilosti řidiče a přezkoušení - školení řidičů - kondiční jízdy pro ověření a zdokonalení řidičských dovedností.

Autoškola. V Autoškole Čásenský dostanete za velmi výhodnou cenu po slevě již od 6.790, -Kč řidičský průkaz skupiny "B". Praktická výuka probíhá na vozech Škoda Fabia - autoškola Praha 10 a 4.

Autobazar - obchod s motorovými vozidly všeho druhu. - komisní prodej a poradenskou činnost. Možnost prodeje vozů na protiúčet i leasing.

Prodej: -pneumatiky-autorizované zastoupení Bridgestone, Firestone, Dayton -protektorované pneu -ocelové disky. Měření a seřízení geometrie.

Autoopravna, autoservis. Oprava: -silniční motorová vozidla -zemědělské a pracovní stroje -karoserie -elektroinstalace, startéry, alternátory, dynama, servopohony. .

Autoopravna, autoservis, pneuservis. Příprava na STK. Výměna oleje. Diagnostika vozidel. Prodej autodílů, náhradní díly.