AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoškola. V Autoškole Čásenský dostanete za velmi výhodnou cenu po slevě již od 6.790, -Kč řidičský průkaz skupiny "B". Praktická výuka probíhá na vozech Škoda Fabia - autoškola Praha 10 a 4.

Autobazar - obchod s motorovými vozidly všeho druhu. - komisní prodej a poradenskou činnost. Možnost prodeje vozů na protiúčet i leasing.

Prodej: -pneumatiky-autorizované zastoupení Bridgestone, Firestone, Dayton -protektorované pneu -ocelové disky. Měření a seřízení geometrie.

Autoopravna, autoservis. Oprava: -silniční motorová vozidla -zemědělské a pracovní stroje -karoserie -elektroinstalace, startéry, alternátory, dynama, servopohony. .

Autoopravna, autoservis, pneuservis. Příprava na STK. Výměna oleje. Diagnostika vozidel. Prodej autodílů, náhradní díly.

Servisní služby vozidel všech značek. Specializace na servis a opravy automatických převodovek..

Výroba: Výrobní Závod Project Controls je společnost, která již 10 let pomáhá ve více než desti zemích celého světa výrobcům, jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj, řešit problematiku výroby ovládacích a řídících lanek nebo spojování malých součástek pomocí IMA technologie. Zhotovení prototypu dle přání zákazníka. Výroba: ovládacích a ...

Opravy, servis: -montážních požárních plošin Středisko oprav Slavko -běžná a poruchy -střední a generální včetně nátěrů -přímočaré motory, hydraulické válce. Revize, revizní zkoušky: -pro typy plošiny: -MP10, MP13, MP13/1-2, MP16, MP20, MP20/1-2, MP27/1-2-3 -PP20, PP20/1-2, PP27/1-2-3 -MPT*, PVP27. Servisní ...

Maloobchod, prodej: - autolaky, laky (autobarvy) DEBEER, ACRYL, METALIZA, POLYURETAN - míchání barev - autolakýrnické potřeby, tmely - tužidla, ředidla - autoskla (autoskel) - ochranné nátěry na karoserie - UBS materiál pro nástřiky spodků vozů - střešní okna (včetně montáže) - opravy laků.

Velkoobchod-ekologické prostředky: -nemrznoucí směs do chladičů a ostřikovačů FRIX-výhradní zastoupení pro Moravu a Slezsko -rozmrazovače -zimní přísady do benzínu, nafty -autokosmetika TURTLE WAX-výhradní zastoupení pro Moravu a Slezsko -čistící prostředky pro mycí linky, mycí systémy -mycí prostředky na ruce.

Autoservis. Pneuservis. Diagnostika. Geometrie. Opravy a servis klimatizace. Karosářské práce.

Autokarosárna G+F Práce: -autoklempířské. Montáž, prodej: -autoskel (autoskla). Služby: -odtahová služba NONSTOP.

Autoškola. Výuka, školení: - výcviku žadatelů pro získání řidičského oprávnění (řízení motorových vozidel skupiny A, B, E, C, D, T) - kondiční jízdy - profesní a referentské školení řidičů. Autoškola Loučka: Loučka 24 751 31 Lipník nad Bečvou Tel.:581 796 178

Čerpací stanice Fau: - benzín - nafta.

Prodej: -autodíly-autodoplňky: -autohifi PANASONIC -autopotahy, autokoberce -autolékárničky -autobaterie BANNER, AKUMA -oleje MOGUL, SHELL -tažná zařízení a příslušenství -spojlery (spoilery) všeho druhu Služby: -pneuservis -autoservis. Pobočka: Žižkova 61/37 683 23 Ivanovice na Hané tel.: +420 517 363 453

Autorizovaný prodejce vozů ŠKODA. Autoservis: -záruční a pozáruční servis ŠKODA -pneuservis-všechny druhy vozidel -práce-klempířské, lakování -měření emisí -příprava a provádění STK -rychlé výměny olejů -elektroservis -montáž: -doplňky a příslušenství. Autosalon: -prodej nové vozy ŠKODA: -za hotové -leasing ...

Prodej a opravy pneumatik a ocelovách disků. Provádění servisu osobních a dodávkových vozidel..

Odtahová, asistenční a silniční služba LIBEREC

Prodej náhradních dílů a příslušenství vozů značky Škoda a Volkswagen..