AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oleje, tuky PARAMO SYNTOL, FRIDEX -gufera, manžety, O kroužky, stírací kroužky RUBENA -hadice na vodu, vzduch, palivo, olej, kyslík, acetylen PE, PA, PVC, pryž -klínové řemeny -spojky HARDY, BKN -desky těsnící KLINGERIT -šňůry těsnící TEMAC -kroužky Cu, Al, FIBR, SEGER -pružiny ...

Pneuservis: - osobní - nákladní. Opravy, prodej: - pneumatiky. Přezouvání, vyvažování, uskladnění pneu. Opravy: - defekty - boční průrazy - Alu disky. Prodej: - duše - ocelové a hliníkové disky - autožárovky - kryty kol (poklice) - autokosmetika - stěrače - kapaliny do chladičů i ostřikovačů.

Autobazar: - prodej vozidel - výkup vozidel - komisní prodej - dovoz vozidel na zakázku - autoservis - STK, emise.

Autorizovaný prodej, servis: -automobilů, motocyklů zn. HONDA. Autobazar.

Auto čištění: -ruční mytí a čištění vozidel -renovace laku karoserie pomocí odborných technologií profesionální kosmetiky PORZELACK, MAFRA a NERTA. -čištění a údržby vozidel -vozidla osobní -vozy nákladní -vozy pro osobní hromadnou přepravu -oblast letecké přepravy.

Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -veškeré značky automobilů.

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Výroba: - plastové díly a systémy pro automobilový průmysl ( lakované nárazníky, mřížky chladiče, přístrojové desky, dveřní výplně, střední konzoly )

Autoklempíř. Služby: - oprava karoserií.

Úklid, úklidová služba: - úklidy bytů, kanceláří, sálů a dalších prostor - kompletní úklidy novostaveb, předkolaudační úklidy - úklidy pravidelné i jednorázové, (vánoční, velikonoční), včetně čištění koberců a čalounění. Mytí, čištění: -čištění interiérů osobních a nákladních aut. Strojní čištění podlah.

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Služba: -odtahová tuzemská i mezinárodní -nonstop Nákladní doprava.

Autoopravna, autoservis: -osobní, nákladní vozy. Zprostředkování: -náhradní díly na česká i zahraniční vozidla.

Služby: -měření emisí motorových vozidel, motocyklů (SME) -technická kontrola osobních vozidel, motocyklů (STK) -příprava vozidel.

Měření: -emise (všechny typy automobilů). Oprava, autoserviservis, autoopravna: -motorová vozidla, auta.

Autoopravna, specializovaný servis, oprava: -mechanické práce -originální diagnostika -opravy hydraulické soustavy -generální opravy motorů, GO -karosářské, lakýrnické práce -příprava, provedení STK -montáž Hands-Free sady, autorádia.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - veškeré náhradní díly na nákladní a osobní automobily všech typů Autoservis: - Jateční 3, Jablonec nad Nisou, tel.:483310241, 483311410 - opravy všech typů osobních aut - práce: - mechanické - karosářské - klempířské - příprava vozidel na STK včetně zápisu do OTP Pneuservis Odtahová ...

Prodej, montáž, servis: -Autorádia, navigace -zabezpečení domů a bytů Jablotron -Auto doplňky -RC modely

Prodej, opravy, servis: - ostatní motorová vozidla - díly pro pluhy - díly rotačních žacích lišt - renovované agregáty pro traktory - motorové části strojů - agregáty vzduchových brzd - drobné stavební stroje.

Pneuservis. Čištění vozidel: - interiér - exteriér. Drobné opravy vozů: -rychloservis.

Opravy karosérií. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).