AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej, maloobchod: -automobily Ford -osobní vozy -užitkové vozy -nové vozy ON-LINE -vozy s odpočtem DPH -financování a leasing -finanční leasing -operativní leasing. Služby a servis: -odtahová služba -zkušební jízda -klempírna a lakovna -zapůjčení vozidel -mycí linka -Ford Protect -Ford Assistance ...

Autoservis, autoopravy: -osobní a nákladní vozidla -emise, diagnostika, geometrie, pneuservis -prodej a montáž výfuků -prodej a servis autobaterií VARTA -regionální zastoupení VALVOLUBE -oleje, maziva.

Čerpací stanice. Maloobchod, prodej: - PHM - pohonné hmoty.

Autoservis: -diagnostika elektroniky Atal, Super Vag, provádění servisních prohlídek s nastavením serv.informace.OPRAVY: brzdových komponentů, rozvodů motoru, výfuků, pneumatik, kompletní servis autoklimatizace. Prodej náhradní dílů. Leštění vozů. Škoda, Fiat, Kumho pneu, Firestone, Bridgestone.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - disky. Kompletní čištění aut. Ruční mytí automobilů včetně sedaček. Sídlo firmy: - Žofie Podlipské 215/3, Ostrava - Přívoz.

Stavba a úpravy sportovních převodovek. Škoda, Audi, Seat, Wolksvagen.

Prodej, servis, oprava: - motocykly - mopedy - skůtry. Prodej: - motocyklové přilby.

Autobazar: -prodej a výkup vozidel -leasing -nákup protiúčtem -odtahová služba -zastavárna -komisní prodej.

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Velkoobchod: -pneumatiky-všechny druhy a značky. Maloobchod, prodej: -protektorované pneu nákladní, traktory -nové pneu a duše-osobní, nákladní, traktory. Služby: -autoservis -kompletní pneuservis osobních a dodávkových nákladních automobilů, zemědělských strojů -protektorování -STK (příprava) -seřízení světel -geometrie ...

Pneuservis. Prodej: -osobní, nákladní pneumatiky a duše. Montáž, vyvažování a opravy osobních, nákladních pneu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly: - pro nákladní vozidla, automobily, trucky - pro návěsy, přípojná vozidla. Specializace: - dovoz palivové nádrže a výfukové systémy pro nákladní i užitková vozidla - nová a repasovaná turbodmychadla na osobní, nákladní, stavební a zemědělské stroje - náhradní díly do ...

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty, paliva -oleje.

Pneuservis. Čištění interiérů vozidel.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -expresní doprava -přeprava osob. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -užitková vozidla.

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Nákladní doprava: -tuzemská a zahraniční -kamionová -rozvoz PHM v cisternách -provozování 3 čerpacích stanic.

Prodej: - použité náhradní díly ze všech značek vozů. Dovoz aut na součástky.

Autorizovaný prodej vozů Mercedes-Benz, osobních, užitkových i nákladních automobilů, nových i ojetých. Nabídka záručního i pozáručního servisu. Prodej originálních náhradních dílů, příslušenství a doplňků k automobilům Mercedes-Benz.

Autoservis. Autokarosářské práce.