AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoopravna: -opravy karosérií (automobily všeho druhu) -příprava STK. Práce: -karosářské -zámečnické.

Prodej: - autodíly - náhradní díly.

Nabízíme kompletní servis a služby automobilů a motocyklů všech značek, zprostředkování a dovoz ze zahraničí, zajištění úvěrů a nejvhodnějšího pojištění.

AUTOSKLA AUTOSKLO - TIP Ostrava, výměna autoskel, automobilových skel. Prodej, montáž, oprava, servis: - autosklo, autoskla, automobilová skla - veškerá skla na automobily a autobusy - čelní skla - výměna ZDARMA (bezplatná výměna) z povinného ručení a z připojištění čelního skla - autoskla - čelní, boční, zadní - tónování skel ...

Motobazar, prodej a servis: - ojeté, nové motocykly - čtyřkolky. Nabídka a prodej: - náhradní díly - motooblečení - motodoplňky.

Prodej, nákup: Motocykly, Endura, Minibike, Pitbike, Čtyřkolky, Skútry, motodoplňky, oblečení.

Autoopravna. Autoservis.

Auto-moto servis. Autoopravna.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - vozy, automobily značky BMW.

Prodej, servis: - Avia - Lublin - motocykly Kentoya.

Vyrábí: - odhlučňovací panely pro osobní automobily - ochranné kryty do dveří osobního automobilu - koberce do kufru zavazadlového prostoru osobního automobilu - tvarové výseky z různých materiálů.

Autoškola: - motocykly - osobní auta - vleky - nákladní auta - autobusy - kondiční jízdy - školení - psychotesty. Provozovny: Bystřice pod Hostýnem, Ul. 6. května 1 Holešov, Příční 173.

Výhradní dovozce, distribuce, dodávka, prodej, import, export: -autorádia (Alpine, Clarion, Pioneer), -reproduktory -subwoofery -2-6 kanálové zesilovače -kapacitory, signálové, reproduktorové a napájecí kabely a montážní materiál pro ozvučení automobilů -tlumící a potahové materiály -prodejna -montáže. Internetový obchod e-shop.

Benzinová čerpací stanice. Prodej pohonných hmot a LPG - autopříslušenství a občerstvení

Oprava a servis motorových vozidel.

Prodej náhradních dílů a autopříslušenství na vozy: -Lada -Avia -Škoda. Náhradní díly na dovážená vozidla dle objednávky do 24 hod.

Pilkington AGR Czech spol. s r.o. Stavební výrobky: - výroba skla pro stavební účely - výrobky používané pro postupy velkorozsahového opláštění, laminování a postříbření - protipožární skla - izolační protihluková skla - tepelně izolační skla - bezpečnostní skla.

Prodej a míchání autolaků. Lakýrnické práce. Opravy autolaků.

Prodej: -autodoplňky -tuning -sportovní úprava vozidel.

Společnost MESPOX s.r.o. se zabývá především: - nákup a distribuce materiálů a speciální techniky pro chemii, ekologii a zdravotnictví -prodej aktivního uhlí, antracitu, filtrů - zprostředkování autodopravy a souvisejících služeb - nakládání s odpady - servisní a montážní činností - opravami a údržbou motorových vozidel - odborným ...

Autokarosářská dílna. Autoklempíř. Opravy karoserií.

Autoservis: - bežný servis a opravy automobilů všech značek - specialisté na vozy Škoda - mechanické a klempířské práce - karosářské práce na rovnacím rámu - lakýrnické práce - používáme vyspělou technologii SpiesHecker a 3M - vyřídíme za Vás veškeré formality týkající se pojistných událostí

Služby: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozidel - správa vozového parku.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství, - doplňky na osobní, nákladní automobily - Škoda, Avia, Liaz, Tatra - pneumatiky - autobaterie, akumulátory.