AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej, oprava, montáž: - pneumatiky

Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů sutin, zeminy -zemní práce. -bagrování Mycí linka. Vinárna. Prodej jablek.

Prodej: - autodíly na nákladní vozy AVIA, LIAZ, TATRA, ZETOR, SCANIA, Š 1203 - kombajny - ložiska, gufera, klínové řemeny - autobaterie Akuma - náhradní díly na pluhy, brány a secí stroje. Výměna agregátů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autobaterie BANNER: -pro nákladní vozidla, bagry, autobusy, traktory, osobní automobily -motobaterie BANNER -baterie pro invalidní vozíky. Pneuservis. Prodej: -náhradní díly.

Maloobchod, internetový prodej: - autodíly, náhradní díly na automobily všech domácích i zahraničních značek - oleje motorové, převodové, hydraulické, maziva, ostatní kapaliny - akumulátory - filtry, výfukové systémy, brzdové systémy - řízení, zavěšení kol, tlumiče pérování, pružiny, pohon kol - zapalování, příprava směsi - motor, ...

Autoopravna. Autoservis. Služby: -měření emisí -příprava na STK. Odtahová služba.

Nabízíme prodej, výkup, dovoz a servis vozů značek Land Rover, Jeep, Dodge, GM, Chrysler, Ford a dalších. Specializujeme se na tyto modely: - Defender, Discovery, Freelander, Range Rover, Range Rover RunOut, Range Rover Sport - Grand Cherokee, Cherokee, Commander, Compass, Wrangler Na nabízené ojeté vozy je poskytována půlroční záruka ...

Autosalón. Prodej, leasing: -autorizovaný dealer osobních automobilů značky ŠKODA AUTO, a.s. Autoservis, autoopravna, servis: -pneuservis -karosárna -vlastní STK -emise -ekologická likvidace aut, automobilů -geometrie mechanické opravy -autoelektrikářské práce -karosárna a autolakovna. Autobazar: -prodej i na ...

Prodej, pronájem a servis: - přívěsné vozíky, včetně přípravy na STK.

Prodej autodílů, náhradních dílů: -destičky, čelisti, kotouče, bubny, tlumiče, výfuky, termostaty, řemeny, filtry, oleje, svíčky, chladiče, poloosy, klouby, čepy, pneumatiky, autobaterie, ložiska apod.

Půjčovna dodávek Brno. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem a půjčování dodávek a užitkových vozů do 3, 5 tuny. Pracovní doba naší půjčovny je velmi pružná, vozy lze převzít i vrátit kdykoliv mezi 6:00 a 22:00. Dle dohody není problém i o víkendu. Ceny za půjčovné se pohybují od 700 Kč.

AUTOBAZAR JaSe Výkup, leasing: -auta na protiúčet. Prodej: -náhradní díly a doplňky. Servis: -zakoupených vozů. -offroad úpravy

STK užitkových vozidel a autobusů Měření emisí u vozidel KAROSA, LIAZ, AVIE Servis záruční i pozáruční: Pneu včetně prodeje: Reklama na autobusech vnitřní i vnější:

Výroba: -autoelektronika -elektronické součástky -tlumivky pro stejnosměrné motory.

Půjčovna osobních a užitkových automobilů.

Prodej, maloobchod: -náhradní díly na nákladní vozy AVIA.

Autoškola. Výcvik, výuka: -řidičské oprávnění pro skupiny A, B -kondiční jízdy skupiny B.