AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autosalon ŠKODA, SSANGYONG. Autorizovaný prodej a servis automobilů. Prodej: - kompletní sortiment vozidel ŠKODA (Fabia, Octavia, Superb, Roomster) včetně originálního příslušenství - SSANGYONG (Rexton, Actyon, Sports, New Kyron, Rodius) včetně originálního příslušenství - e-mail: prodej@veroldhk.cz

LPG montáž od 22 000, - Lpg si u nás nechávají do svých automobilů montovat zákazníci z celého kraje, včetně Jaroměře, Trutnova i Hradce Králové Opravy: - vozidel všech značek Prodej: - náhradních dílů Montáže, servis, revize LPG, GO motoru, diagnostika. Montáž LPG sekvenční od 22000Kč. Autoservis.

Autoškola: Změna skupin ŘP a Předmětu činnosti: -výuka výcvik v řízení sk. A (všechny skupiny), B -akreditované školící středisko řidičů (rozsah skupin C, CE.D, DE)

Nákup a prodej ojetých vozů. Prodej použitých dílů Škoda. Nabídka havarijního pojištění.

Autobazar: -provoz autobazaru všech osobních vozů -výkup za hotové -zprostředkování protiúčtu, leasingu a úvěru.

Autofolie . Nabízíme bezpečnostní a sluneční folie, 3D autofolie pro celopolep, tonování autoskel. Již 18 let jsme skutečnými profesionály v oboru aplikace fólií. Používáme nejkvalitnější fólie a autofolie značek jako 3M.

Čerpací stanice: - LPG - propan-butan. Montáž pohonu LPG.

Mezinárodní kamionová doprava: -návěsy s plachtou -cisternové návěsy -AVIA cisterna. Prodej a montáž: -centrální vysavače kanadské HUSKY pro kanceláře i domácnosti. Prodej, rozvoz cisternovými vozy: -motorová nafta -lehký topný olej -extra lehký topný olej. Čerpací stanice: -Příbram 6, areál firmy DAS -Bohutín -Jince.

Autoklempířství. Opravy: -po havárii -rovnání na rovnacím rámu, stolici. Generální opravy: -karosérie -brzdy -řízení. Mezinárodní odtahová služba NONSTOP. Autodoprava: -SPRINTER skříňová dodávka Příprava na STK včetně provedení: -osobní automobily. Autobazar, prodej.

Přestavby motorových vozidel na alternativní pohon propan butan-benzín. Měření emisí: - benzín včetně vozidel se vstřikováním - benzín-LPG. Servis a opravy osobních automobilů. Servis a revize LPG. Čerpací stanice. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky.

Autoškola. Služby: -kurzy bezpečné jízdy -škola smyku -školení řidičů referentů -pořádání akcí -defenzivní jízda. Reklamní činnost. Zprostředkování prodeje nových automobilů.

Auto Boňa: - opravy a servis všech značek - diagnostika motorových vozidel - zapujčení náhradního vozidla - seřízení světel - výměna motorového oleje - prodej a montáž náhradních dílů - příprava a provedení STK.

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní i nákladní vozy - tuzemské i zahraniční -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění ...

Služby: -diagnostika podvozků -oprava podvozků -seřízení geometrie -výměna tlumičů -oprava brzd.

Autoservis - opravy silničních vozidel - karosářské práce

Autoservis: -opravy a údržba automobilů -lakování karoserií -měření emisí.

Prodej, servis, leasing: -osobní automobily -užitkové automobily -STK, tel.353311542

Provádění veškerých oprav vozidel AVIA a Škoda. Příprava vozidel pro STK včetně provedení. Ruční mytí a půjčování osobních a nákladních vozidel.

Služby: - rekonstrukce, revize, opravy a servis čerpacích stanic pohonných hmot.

Oprava, prodej: - startéry - alternátory.