AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Firma nabízí krátkodobé a dlouhodobé pronájmy vozů.

Autobazar: - Komisní prodej - Výkup za hotové - Super leasing od 10% - Protiúčet .

Nabídka techniky a oblečení pro motorsport. Zastoupení firem ISA-Racing, Schroth HANS system, HJS, Sachs, AP-Racing, Alpinestars, Gloria Cars, 3M Peltor.

Autobazar Vackov se zabývá nákupem a prodejem ojetých vozidel, především: - osobních motorových vozidel - lehkých užitkových vozidel - motoveteránů. Poskytujeme následující služby: - výkup vozidel, komisní prodej - prodej za hotové, na protiúčet, s možností rezervace vozidel - leasing, úvěr u společností ESSOX, S Autoleasing, GE ...

Výhradní importér pro Evropu značky TMEC:

Prodej vinařské a zahrádkářské potřeby: -přípravky do vína -postřiky, hnojiva. Prodej, velkoobchod, maloobchod: -korek-podlahový, obkladový tažné zařízení -nosiče kol na tažné zařízení -dárkové zboží, keramika -přívěsné vozíky za osobní a dodávková vozidla od 400kg až 3500 kg. -sklo užitkové i dárkové -lis, lisy, mlýnek, ...

Autoservis. Prodej: -náhradní díly na automobily.

Zprostředkování prodeje nových a ojetých osobních, užitkových a nákladních vozidel Mercedes Benz.

- nákladní mezinárodní autodoprava do 12 tun - autoopravna motorových vozidel a motocyklů - prodej náhradních dílů WARTBURG - BARKAS - prodej a montáž dveří a oken

Autobazar: -dovoz, prodej ojetých vozidel různých značek ze zahraničí -prodej použitých agregátů (motory a převodovky) -dovoz, prodej ojetých karavanů -dovoz, prodej použitých pneumatik a elektronů -prodej sedadel pro dodávkové, užitkové i osobní vozy.

Služby: - výměna autoskel - pneuservis - autoservis.

Prodej, montáž, servis: -radiostanice, vysílačky zn. MOTOROLA, ALINCO, NISSEI, občanské radiostanice, antény, profi vysílačky. Export, import. Překlady, tlumočení: -arabština.

Velkoobchod, prodej: -náhradní díly, příslušenství pro osobní vozy Škoda, Lada, Daewoo. Zastoupení firem: -Mann+Hummel: -filtry, filtrační media pro automobily, stroje a zařízení -Atera: -autozahrádky a příslušenství -Tesla Blatná: -zapalovací kabely -elektropříslušenství pro osobní a nákladní automobily.

Stavební činnost: - průmyslová výstavba - bytová výstavba. Odtahová služba. Stolařství.

Autopůjčovna. Půjčovna osobních automobilů Octavia a přívěsných vozíků. Cena od 390, -Kč/den

Pneuservis: - demontáž, montáž, vyvážení - prodej pneumatik - protektorování pneumatik. Autoservis: - přípravy na STK a emise - mechanické opravy motorových vozidel.

Poradenství - poradenství v oblasti výstavby čerpacích stanic a dalších investičních celků - vhodnost umístění ČS v předpokládané lokalitě - navržení velikosti ČS (počet výdejních stojanů, velikost nádrží, velikost prodejní plochy, atd.) - ekonomická studie návratnosti vložené investice. Financování: - pomoc při zajištění finančních ...

Internetový prodej náhradních dílů, doplňků a příslušenství k motocyklům.

Autocentrum Stoniš. Autobazar. Dovoz, prodej: - ojeté automobily, vozidla, vozy - ze zahraničí. Autoservis: - oprava, výměna výfuků - výměna brzd a olejů - autolakovna. Pneuservis. Prodej: - autokosmetika. Lakovna, karosárna. Půjčovna: - auta - vozíky.

Autoservis: -opravy, servis motorových vozidel.

Provádíme přestavby vozidel na alternativní pohon LPG a CNG.

LB Automobile - Autocentrum Praha. Prodej vozů Autoservis Pneuservis Car Wash. Originální díly Ford montáž, prodej, zásilková služba. Pneumatiky prodej, montáž ráfků, příslušenství. Ruční mytí vozidel, tepování interiérů a exteriérů, kompletní péče o Váš vůz kosmetikou Riwax a Kimicar. Výměna čelních skel. Prodej osobních a užitkových vozů, ...