AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Montáže, servis, opravy, revize, přestavby a seřízení: -LPG a CNG -měření emisí benzín, LPG a CNG všech značek vozidel -diagnostika motorů a řídících jednotek -montáž LPG do motorů FSi. Prodej: -náhradní díly. Na naše zařízení poskytujeme doživotní záruku.

Prodej a montáž -montáž LPG do všech benzínových automobilů -měření emisí -zásobování PROPAN-BUTANOVÝMI lahvemi.

Zámečnictví, nástrojářství Opravy silničních vozidel Poskytování přechodného ubytování /v rámci živnosti volné/ Veteran Car Club Dvůr Králové nad Labem Tyršova 557 544 01 Dvůr Králové nad Labem

Prodej, servis: -osobní automobily -náhradní díly -dodávkové automobily Oficiální zástupce firmy FORD.

Opravy: - autohlavy všech motorů - klikové hřídele dvoutaktních motorů - bloky motorů - hlavy válců.

Prodej a opravy: -nákladní vozidla, rovnání rámů nákladních automobilů, návěsů, přívěsů a autobusů bez demontáže rámu z vozidla.

Služby: -servis vozů SUBARU -příprava na STK -diagnostika motorů.

Práce: -autoklempířské. Autodoprava. Prodej a montáž: -autosklo -výfuk -autobaterie AFA, BANNER -pneu MATADOR, BARUM. Oprava: -motor -převodovka -náprava. Příprava STK. Nákup a prodej: -automobil -olej -náhradní díl.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - autobaterie a akumulátory.

Prodáváme náhradní díly VW z použitých i nových vozů.

Prodej autodílů, nástrojů, nářadí a diagnostiky. Nabídka reklamních a propagačních služeb. Opravy a provádění tuningu vozů.

Autoservis, opravy a údržba vozidel. Emisní měření vč.paltestu. Optická geometrie náprav. Klempířské práce. Příprava vozů na STK. Pneuservis, prodej pneu.

Půjčovna, pronájem přívěsy, přívěsné vozíky, autoboxy. Malé přívěsy: -plechový přívěs -nebržděný -nebržděný s plachtou -bržděný s plachtou. Velké přívěsy: -přepravník aut -hmotnost 500 kg -nosnost: 1300-1500 kg -rozměry ložné plochy 1, 8 x 4, 0m.

Pneuservis: - autorizovaný prodejce pneu Danlop - velkoobchod - maloobchod - prodej všech ostatních značek - kompletní servis.

Prodej: -akumulátory. Opravy: -startéry, alternátory, dynama. Dobíjení: -autobaterie.

Autopůjčovna ANY – CAR. Půjčovna, pronájem: -automobily

Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla - skel osobních i užitkových automobilů Prodej, servis: - užitkové vozy Renault - návěsy, přívěsy Fliegl. Prodej: - oleje, přípravky Aral - náhradní díly, autodíly - tažná zařízení - autoskla. Montáž, prodej, servis: - naftové topení Ateso-Breeze. Bosch servis. Wabco servis. Sídlo ...

Firma je autorizovaným zastoupením RENAULT TRUCKS. Prodej, servis, leasing užitkových a nákladních vozů RENAULT. Prodej ojeté vozy. Dále nabízíme výběr ze širokého sortimentu užitkových a speciálních nástaveb: -valníky -skříně, izotermické skříně -sklápěče -nosiče kontejnerů -autojeřáby -komunální nástavby -přepravníky aut.

Autoškola Brno instruktoři a instruktorka: -výcvik řízení -školení řidičů, referentů (dopravní předpisy a křižovatky) -rychlokurzy do 3 týdnů -řidičské průkazy (řidičák) typu B osobní auto, A bez omezení výkonu a s omezením -kondiční jízdy zdokonalovací.

Auto-moto-servis: -seřízení a opravy motorů -automechanické práce -příprava vozidel na STK -prodej a montáž autoalarmů a imobiliserů Montáž : -autoplynu do vozidel-propan butan-LPG -autoradia a autodoplňky -centrální zavírání.