AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej, maloobchod: -nové pneu všech značek Opravy a montáž pneu: -osobní a nákladní automobily -zemědělské stroje -motocykly Vyvažování. Protektorování studenou a teplou vulka- nizací. Opravy bočních průrazů pneu. Opravy předních skel. Seřizování geometrie náprav 3D laserem. Seřízení světel regloskopem. Zajištění a příprava ...

Náhradní díly na nákladní vozy: - LIAZ - AVIA - KAROSA - AUTOSVĚTLA - MULTICAR.

Prodej, E-shop: - sportovní tuningové doplňky včetně příslušenství na automobily všech značek.

Prodej, E-shop: - tuning, autotuning díly - autodoplňky - nerezové rámy Off-Road - ALU, hliníková kola - spoilery - podvozky.

Prodej, E-shop, internetový obchod: - tuningové díly a doplňky - autodoplňky. Sídlo firmy: - Panská 3121/6, Kravaře.

Prodej, výhradní dovozce značky Fliegl: - zemědělské stroje - silniční technika - kontejnerové podvozky, návěsy - plachtové, sklápěcí, podvalníky, přívěsy - tandemové sklápěcí, speciální kombinované, kontejnerové.

Půjčovna, pronájem, prodej, E-shop: - autoboxy - střešní nosiče (příčníky).

Autoškola: -nabídka kurzů pro získání řidičského průkazu všech skupin -školení a přezkoušení řidičů -kondiční jízdy.

Vývoj, projekce, montáž, výroba, prodej: - součásti pro původní vybavení a náhradní díly automobilů, zejména: -brzdového systému, brzdové regulační soustavy

Práce, služby: -elektrikářské -mechanické. Oprava, servis: -alternátory -startéry. Servis vozů Opel.

- Služby pro motoristy - Speciální služby - Renovace a čištění letadel - Úklidové služby, úklidové práce - Prodej - Úklidová technika - Velkoobchod.

Oprava, servis, autoservis: - automobilů.

Opravy pneu. Organizování sportovních soutěží. Reklamní činnost a marketing.

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová doprava. Vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Opravy nákladních vozidel, přívěsů a stavebních strojů.

Autoservis. Autoopravna. Pneuservis. Odtahová služba 1, 7t.

Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů): - maloobchod v nespecializovaných prodejnách.

AUTOPŮJČOVNY. Autopůjčovna VECAR. Půjčovna aut, vozů ŠKODA, OPEL, RENAULT, Chevrolet, rent a car, car rental, Praha 6 - blízko stanice metra A Dejvická (dobré spojení do centra i na letiště) - Škoda Octavia + AC - Škoda Fabia + AC - Opel Corsa automat, Opel Meriva automat + AC, Chevrolet Aveo automat + AC - Renault grand tour Megane s ...

Pneuservis: - kompletní pneuservis - velký sortiment disků - nové pneu - použité pneu.

Autocentrum, autobazar. Služby: - komisní prodej - STK emise - převody vozů - leasing - výkup - pojištění.

Prodej: - ojeté osobní a užitkové vozy.

Stanice technické kontroly: -technické prohlídky a kontroly -dodávkové, nákladní automobily, autobusy -emise DIESEL -užitková vozidla a traktory možno i u zákazníka.

Vrakoviště: -výkup vraků s SPZ i bez -prodej použitých autodílů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -autodíly značky Škoda