AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej: - osobní vozy MAZDA Záruční servis: - osobní a užitkové vozy MAZDA Pozáruční servis: - všechny typy vozidel Opravy: - karosérie na rovnacím rámu Pneuservis. Poskytují: - nově pozáruční servis a komplexní služby v oblasti pozáručního servisu na osobní vozy HYUNDAI Lakýrnické práce.

Prodej: Autorizovaný prodej a servis vozů Honda.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba Prodej a montáž náhradních dílů a doplňků.

Opravy automobilů: -elektrikářské práce.

Autoservis: -opravy motorových vozidel -odtahová služba.

Vývoj, výroba, prodej a dodávky: - stropní panely - dveřní výplně - odkládací plata - technologie výroby: - GLASUTEC - WOODSTOCK - HINTERSPRITZ - poskytujeme logistic full servise (JIT, SEQUENCING). Ve firmě jsou uplatňovány metody řízení TQM, firma je certifikována v systému kvality ISO 9001, QS 9000, VDA 6.1 Dokladem vztahu ...

Autoservis: -opravy vozidel -příprava na STK -karosářské práce -pneuservis -výměna olejů -odtahová služba NONSTOP. Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej: -použité náhradní díly z vraků. Vrakoviště.

Servis: -kompletní mechanické opravy -diagnostika motorů vč. GO motorů. Pneuservis: -pneumatiky montáž, demontáž -duše a bezdušové pneumatiky lepení -protektorování -prodej nové pneu BARUM, MICHELIN, MATADOR.

Autoservis, autoopravna. Kompletní údržba a servis: -kompletní opravy -výměna olejů -příprava vozů na STK.

Karoserie: -rovnání -měření -opravy. Prodej: -karosářské díly a materiály.

Naše služby: - výroba reklamy - tónování autoskel.

Autopůjčovna: -zapůjčení i nákladních vozidel cena dle dohody V ceně půjčovného je zahrnuto: -nájem vozu -neomezený limit ujetých kilometrů -havarijní pojištění po ČR a Evropě -zákonné pojištění po ČR a Evropě -Zelenou kartu pro Evropu -dálniční známku pro ČR -silniční daň pro ČR -náhradní vůz při nehodě nebo při ...

Prodej: -autodoplňky -autopříslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - originální náhradní díly (autodíly) pro vozy Tatra, nástavby UDS, autobusy Karosa, SOR - podvozky - motorové díly - převody - hydraulické agregáty. Sídlo firmy: - Nad Strouhou 221/18, Ostrava - Proskovice.

Ekologická likvidace vozidel osobních a nákladních, strojních zařízení i odvoz vlastními vozy.

PNEUSERVIS: Velkoobchodní a maloobchodní prodej pneumatik a duší - protektorování nákladních pneu - prořezávání drážek dezénů - disky plechové (ocelové) a hliníkové - opravy pneumatik, duší a disků - příslušenství kol (šrouby, matice, bezpečnostní šrouby, ventily, záplaty, řetězy) - sezónní uskladnění kol. AUTOSERVIS: - ...

Opravy silničních vozidel.