AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej, sklad: - náhradní díly na automobily - autokosmetika - autopříslušenství.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -osobní automobily. Práce: -autokarosárna, oprava karosérie -karosářské, klempířské práce

Prodej, servis, leasing: -automobily NISSAN. Prodej: -náhradní díly -příslušenství. Půjčovna: -osobní auta -přívěsné vozíky -nákladní pro převoz automobilů. Autoservis: -osobní auta servis pro všdchny typy automobilů. -výměny olejů. Pneuservis. Čerpací stanice LPG BP. Prodej: -propan-butanové bomby BP.

Autorizovaný servis a opravy: - automobily, vozy Ford - příjem oprav, služby zákazníkům, servis. Náhradní díly Ford do 48 hodin. Autodoplňky. Pneuservis. Odtahová služba: - tel.: 602751851. Stanice emisní kontroly. Měření geometrie. Karosářské práce. Autolakovna.

Autosalon. Autorizovaný prodej, servis: - auta Ford - náhradní díly. Pneuservis. Odtahová služba: - tel.: 602751851. Stanice emisní kontroly. Měření geometrie. Karosářské práce. Autolakovna.

Práce: -autokarosárna, karosářské, klempířské: -rovnací stolice CAR-O-LINER MARK V. Služby: -nastavení podvozku pomocí zařízení HEKA-TEST -motorické opravy včetně měření emisí -počítačem řízené geometrie firmy SMC* -příprava vozidel na STK*. Prodej: -barvy, laky -glazurit z lakovny NOVA VERTA.

Autobazar. Nákup, prodej: - ojetá osobní, užitková vozidla (automobily, vozy) - použité náhradní díly, autodíly. Sídlo firmy: - Horní 1561/7, Bruntál.

Práce: - autolakýrnické.

Autoservis: -kompletní servis osobních automobilů + dodávek -pneuservis -autosklo -autolak.

Pneuservis: -velkoobchodní a maloobchodní prodej nových pneu, duší, disků, protektorů -opravy pneu -disky plechové, alu, traktorové, nákladní, speciální, řetězy Pewag a kryty kol -kompletní pneuservis osobních a nákladních automobilů, motocyklů, stavebních a zemědělských strojů.

Autoopravna. Oprava, servis: -osobní automobily, dodávky -příprava a zajištění STK -geometrie kol -měření kapalin -opravy v místě bydliště nebo u okruhu.

Prodejna vozů ŠKODA: - na leasing i protiúčet. Prodej: - ojeté vozy na leasing i protiúčet. Prodej: - originální náhradní díly a příslušenství ŠKODA.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - automobilů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly AVIA, LIAZ -autopříslušenství -autobaterie.

Montáž, prodej, servis, opravy: -silniční vozidla. Zemní práce.

Oprava, servis automobilů: -karosářské práce všech typů vozidel.

Prodej: -ojeté automobily všech značek. Služby: -autobazar -komisní prodej.

Bývalá firma ŠKODA LIAZ a.s., ŠKODA MOTORY a.s. Od 1.7.2003 se JAMOT a.s. stal součástí holdingu TEDOM s.r.o. jako jeho divize pod názvem TEDOM MOTORY. VÝVOJ, VÝROBA, MONTÁŽ, PRODEJ, SERVIS, OPRAVY: -dieselové a plynové motory LIAZ o výkonu 145-300 kW pro nákladní automobily, autobusy a speciální vozy -pohonné a čerpací ...

Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -autobaterie -střešní nosiče -tažné zařízení -autopotahy -autožárovky -autokosmetika -oleje -pneumatiky. Autoservis, opravy: -autoopravna všech typů automobilů.

Velkoobchod, prodej, výhradní zastoupení: - kojenecké potřeby a hračky Velkoobchod, prodej: - kojenecký a dětský textil - dětské punčochové zboží - dětské prádlo - autodoplňky Prodej po celém území ČR obchodními zástupci.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Prodej a montáž: -autoskla všech značek -výměna zdarma -tónování a kódování autoskel -likvidace pojistných událostí zdarma.

Autoopravna, autoservis, opravy, servis: - automobily (vozidla, vozy, auta). Silniční nákladní doprava vnitrostátní.