AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Služby: -pneuservis -protektorování a prodej pneu.

Prodej amerických vozidel. Individuální dovoz vozů z USA. Servis a opravy amerických aut. Úpravy podvozků všech typů offroad vozů. Finanční služba: - pojištění.

Prodej, servis: - osobní vozy SAAB Servis a autolakovna Dolní Světlá 119, 471 57 Tel./fax: +420 487 754 019 tel.: 731 119 559 service@garage-machacek.cz

Služby: - autoškola, výuka, jízdy (všechny skupiny) - školení řidičů - přezkoušení - autodoprava - osobní - autobusová - nákladní - tuzemská, zahraniční.

Autoopravna. Oprava, servis: - automobily.

Opravy: - alternátory - startéry, spouštěče - dynama.

Autoklempířství. Lakování automobilů. Opravy: - automobily.

Služby: -pojištění -životní -úrazové -majetku -cestovní -penzijní. Otevírací hodiny: Po, St:08:00 - 17:00hod. Út, Čt, Pá: 08:00 - 12:00hod.

Autocentrum: - opravy silničních vozidel - opravy karosérií.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily všech značek.

Prodej, leasing: -vozy FORD, FIAT -ND-náhradní díly, příslušenství FORD. Servis: -vozy FORD, FIAT -osobní a dodávková vozidla všech druhů a značek. Autobazar: -výkup za hotové -protiúčtem.

Autolakovna. Lakování automobilů, vozidel.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly - autodoplňky

Automobily-prodej náhradních dílů. Autodoprava zahraniční. Oprava automobilů.

Velkoobchod, prodej: -brzdy, obložení k vozidlům a komponenty brzdových systémů vče. elektrických na užitková vozidla. Zahraniční zastoupení pro ČR a SR.

Prodej: -ojetá vozidla -týdně cca 100 vozů -dovoz aut na zakázku.

Autoškola: -výcvik řidičů skupin A, B, BE, C, CE, D -kondiční jízdy -školení řidičů -školení řidičů včetně přezkoušení -příprava učitelů pro výcvik řidičů.

Služby: -pneuservis osobní i nákladní auta -opravy motorových vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneu všech značek