AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Oprava a údržba motorových vozidel, autoservis.

Výkup, prodej: - nákladní vozidla - stavební stroje - manipulační technika.

Výroba, prodej: - autopotahy

Dovoz a prodej osobních automobilů. Autobazar.

Autoopravna, autoservis. Prodej: - náhradní díly

Odtahová služba: - přeprava osobních a lehkých užitkových vozidel (dodávek) v pojízdném i nepojízdném stavu - přeprava po území České Republiky a po dohodě po území celé Evropy.

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autobaterie, baterie, akumulátory VARTA, BOSCH - akumulátory - oleje.

Prodej: -pneu, pneumatiky BARUM, MATADOR, VREDESTEIN, DUNLOP. Pneuservis, oprava, servis: -pneu (auto, moto, motorky).

Strojírenská výroba: - obrábění kovů a nekovů. Výroba součástí automobilů: - součásti brzdných systémů.

Kompletní služby pro motorkáře. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - motocykly, motorky - příslušenství a doplňky - přilby, motooblečení - doplňky na moto a náhradní díly.

Zajišťujeme: Autoskla: - čelní, boční, zadní, výměny i montáže, Tónování skel: - instalací fólií i pokovením, Reklama: - samolepícímí fóliemi, Thule: - autoboxy, nosiče, střešní systémy.

Autorizovaný prodej a servis všech modelů osobních vozidel Volkswagen a Seat.Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství VW a Seat. Měření emisí benzín, diesel a plyn. Stanice technické kontroly:STK Telekomunikace:dodávky a montáž pobočkových telefonních ústředen, prodej telekomunikační techniky, výstavba strukturovaných ...

Autobazar: - prodej ojetá vozidla, auta - výkup za hotové - výkup vozidel s mechanickým problémem - leasing od roku výroby 1990 - zajištění přepisu na DI - příjem vozů do prodeje - provize 3% + DPH - občerstvení pro zákazníky zdarma (v bistru Trotina). Další info: www.tipcars.com

Autopůjčovna: -největší a nejlevnější v regionu -pronájmy všech typů vozidel -vozidla pro 9 osob, minibusy, mikrobusy -kilometrovné bez omezení -havarijní pojištění povinné ručení, dálniční známka, dětská autosedačka, sněhové řetězy zdarma -přistavení vozidla v Brně, Zlíně a Uherském Hradišti zdarma -nízké ceny, ...

Prodej a servis: - vozidel RENAULT: - osobní vozy - užitkové vozy - sportovní vozy - přestavby - originální příslušenství aj.

Reklamní agentura: - tvorba webových stránek, webové aplikace - řezaná reklama - velkoplošný tisk - grafické návrhy - celopolepy aut - polepy výloh - potisk na textil, PVC - gravírování - 3D reklama - prodej reklamních předmětů - fotografování všeho druhu. Tónování autoskel. Pronájem: - reklamní plochy - taneční ...

Naše služby: - autoservis - pneuservis.

Opravy všech druhů aut, včetně dodávkových. Práce mechanické: -výměna rozvodových řemenů -oprava brzd. Práce klempířské: -opravy karoserií. Pneuservis.

Prodej, servis: - motocykly.

Služby: - autoservis - prodej náhradních dílů.

- opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů) - obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů) - autorizovaný servis vozů Land Rover - prodej ojetých automobilů Land Rover. Servis a speciální úpravy vozů - prodej terenních čtyřkolek Polaris