AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autobazar: -provize 3, 5%+DPH z ceny automobilu -parkovné zdarma Leasing a úvěr na všechny ojeté vozy od společnosti Cetelem, S autoleasing -možnost okamžitě na místě při koupi vozu sjednat povinné ručení -výběr z více než 150 vozů -osobní přístup ke každému zákazníkovi -vozy jsou nabízeny nejen zde, ale i v největší ...

AUTOSERVIS, AUTOVRAKOVIŠTĚ A PNEUSERVIS. -Prodej náhradních dílů -Výkup vozů -Likvidace autovraků -autoservis Mercedes a jiné -renovace veteránů

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily - autosoučástky, autodíly.

Autoservis, autobazar: -prodej ojetých vozidel značky Hyundai, Kia a SsangYong -prodej nových a použitých náhradních dílů Hyundai, Kia a SsangYong -autoservis vozidel Hyundai, Kia a SsangYong -pneuservis -bazar -příprava vozidel na STK.

Autobazar. Prodej: -všech značek vozidel, specializace na auta Peugeot, Citroen, Renault -náhradní díly všech značek. Autoservis-veškeré opravy aut*. montáž tažného zařízení. Komisní prodej. Výkup za hotové. Leasing. U hlavní silnice směr z HK na Nové Město nad Metují a Dobrušku (cca 5 km).

Jsme výhradní prodejci pneu: -Bridgestone -Firestone -Pirelli -Firststop Jsme autorizovaný servis FIRSTSTOP naše služby: -výměna olejů -výměna výfuků -údržba motorových vozidel -diagnostika

Opravy, montáž, prodej, tónování: - autoskla - autofólie. Bezpečnostní kódování autoskel - CEBIA.

Prodej ONI systému pro: -sledování vozidel -střežení vozidel a kontejnerů.

Autodoprava: - nákladní - autobusová(OASA HD 12, EURO 2, 46 míst). Autodílna: 1. máje, Velim tel. : 321 763 700

Autoškola pro všechny skupiny, kondiční jízdy, škola bezpečné jízdy, školení řidičů

Autodílna. Opavy, servis: - osobní automobily.

Autobazar: -příjem veškerých vozů do komisního prodeje (neúčtováno parkovné) -výkup ojetých vozů za hotové -prodej vozů protiúčtem i na splátky -možnost leasingu

-Prodej a opravy vozů -Prodej náhradních dílů na vozy Peugeot (typ 205, 305, 405, 505)

Autodoprava: - nákladní(Avie 3 m3, Liaz 5 m5) - odvoz odpadů 11 m3, 8 m3 - přistavení kontejnérů. Prodej a dovoz: - písek(veškerý druh) - štěrk - orná zemina. Zemní práce: - bagrování - úprava terénu - dovoz veškerého stavebního materiálu. Autoservis, odtahová služba. Pneuservis.

Autobazar Pod holubím vrchem Rapotín Autobazar: - osobní vozy - nákladní vozy - motocykly - přívěsy - karavany. Půjčovna přívěsných vozíků. Výkup za hotové. Prodej a montáž: - tažných zařízení - nových vozíků.

Výroba: -díly pro motorová vozidla -příslušenství. Provozovna: -Mariánské Lázně, Ke Kasárnům 9 tel.354602991

Autoservis, pneuservis. Nákladní doprava, autodoprava: - sypké materiály - stavební suť - písek - štěrk - zemina ... Zemní práce. Deponie - štěrk, zemina.

Prodej, výkup: - ojeté osobní a nákladní vozy - motocykl.

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Autoopravna. Odtahová služba. Prodej: - náhradní díly.

Opravna osobních automobilů. Přestavba vozů na LPG. Příprava na STK.

Opravy osobních automobilů, příprava vozidel na STK a měření emisí.

Pneuservis Štýbnar. Pneuservis: -osobní a dodávková vozidla -motocykly. Opravy: -všech druhů pneumatik -duše. Prodej pneu a protektorů.

Autorizovaný prodejce BARUM CONTINENTAL. Pneuservis: - osobní - nákladní. Opravy, servis: - duše - bezdušové pneumatiky. Prodej, výměna: - pneumatiky na osobní, nákladní vozidla - autobaterie. Výměna olejů a filtrů. Výměna brzdových destiček., seřízení světel. Mytí kol a uskladnění pneu. Výměna výfuků a tlumičů. Kontrola a ...