AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pneuservis. Prodej,montáž a servis pneumatiky.

Autobazar Crash-auto.cz Vám nabízí široký výběr lehce bouraných vozidel všech značek (Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Chevrolet, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Subaru, Škoda, Toyota, VW) s prokazatelným původem za skvělé ceny.

Opravy: -osobní a užitková vozidla -odtahová služba. Klempířské, mechanické a lakýrnické práce.

Oprava, servis, autoservis, autoopravna: - auta, automobily.

Autoservis, autoopravna: -kompletní opravy motorových vozidel všech značek Válcová zkušebna brzd: -Facom 500 Tester tlumičů: -Facom 500 Měření geometrií: -Ravaglioli Pneuservis: -Vyvažovačka - Cobra -Stahovačka - Aquila P-77 Zdvihací zařízení: -Dvousloupové elektromechanické JCR 25 (3 kusy) Měření emisí: -Analyzátor ...

Prodej: -ojeté osobní automobily Volvo -náhradní díly Volvo -motodíly pro japonské motocykly -použitá dopravní technika.

Prodej, montáž: - zabezpečení automobilů.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly - motorová vozidla. Výroba, prodej: - obnovené pneumatiky převážně pro terénní automobily.

Autoškola: -výcvik skupin B, C, D, E -osvědčení odborné způsobilosti řidiče -kondiční jízdy -možnost na splátky. Učebna: Drobného 30 602 00 Brno

Autoškola: -výcvik řidičských oprávnění všech skupin -školení řidičů referentů -profesní školení řidičů z povolání.

Autoškola: -výcvik skupin A***, B*** na vozidlech FABIA a OCTÁVIA -školení řidičů, referentů a řidičů z povolání -kondiční jízdy -individuální přístup k žákům, výuka teorie -zkouška zahrnuta v ceně -možnost platby ve splátkách -výhodné slevy pro studenty -doba trvání kurzu 3-5 týdnů -učebna v centru města. Výcvik provádějí ...

Pneuservis, prodej: - prodej nových pneu: BARUM, MATADOR, MICHELIN, KLÉBR, STOMIL, DUNLOP, GOOD YEAR, SAVA, DEBICA, PIRELLI, SEMPERIT, MITAS, WRANGLER - prodej mírně jetých pneu - prodej protektorů - prodej disků: nové, použité, plechové a elektronové - rovnání, lakování a opravy elektronových disků - opravy dušových ...

Motordíly pro automobily SZAKALMETAL s.r.o.. Přímý dovozce dodavatelů,kteří jsou nositeli ISO 9001: -autodíly,součástky do motorů pro osobní a nákladní automobily výrobců: -PAYEN,FEDERAL MOGUL,PITTATORE, AMC*,RUVILLE,GOOD YEAR, REYCON,METELLI,KOLBENSCHMIDT, CLEVITTE,KING,SANICO,VANDERVELL, TRW*,NÜRAL,GLYCO,ACL*,OSVAT, ...

Automyčka: - ruční mytí.

Dopravní firma: -nákladní doprava -tuzemská a mezinárodní kamiónová doprava -superzelené kamiony EURO 2, EURO 3 -přeprava do všech států EU. Prodej skůtrů a motorek. Čerpací stanice. Opravy a servis.

Prodej, leasing: -ojeté automobily všech značek -osobní i užitkové -náhradní díly. Služby: -autobazar -komisní prodej -čištění interiérů automobilů. Pojištění: -povinné ručení -havarijní pojištění -Česká pojišťovna -Allianz -Česká podnikatelská pojišťovna -Kooperativa. Leasing: -CCB*, GE Capital, ESOX.

Výroba: -laminátová -sklolaminátová -střechy -prolézačky -spojlery -skluzavky -karoserie -květináče -vany -kryty a přístřešky -nádrže -bazény -různé speciální konstrukce.