AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
RDAutomobil s.r.o.
ADITIS s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autoservis, opravy: -všechny druhy osobních automobilů -autoklempířství, opravy karoserií -lakovna-stříkací box -příprava na STK* včetně provedení -prodej náhradních dílů na tuzemské i zahraniční vozy -geometrie -výměna čelních skel -svařování plastů, seřízení geometrie. Prodej: -autolaky GLASURIT -náhradní díly. Odtahová ...

Generální oprava, servis, prodej: - oficiální dealer KAWASAKI - motocykly - motopříslušenství.

Pneu: -přezouvání -vyvažování -opravy -prodej -výkup.

Oprava, autoservis: -elektroinstalace motorových vozidel -specializovaná opravna zahraničních a tuzemských alternátorů a startérů.

Opravy a prodej: -osobní vozidla a dodávky. Práce: -lakýrnické -karosářské. Odtahová služba - nostop.

Služby: -mechanické opravy -pneuservisní služby -diagnostika -klimatizace -lakovna/klempírna -pojistné údálosti -pronájem vozidla -STK -vyřízení formalit na odboru dopravy.

Prodej, instalace, servis: -elektronická kniha jízd Patriot -multimediální technika Pioneer a Alpine -autodiagnostika -komfortní doplňky do auta, navigační a telefonní kožené konzoly -navigační systémy TomTom a Mio -alarmy, parkovací senzory, autodohled -hands free sady Nokia, Parrot .

Dodávka technologických zařízení ke skladování a distribuci hořlavin: - výstavba benzinových čerpacích stanic a stanic na propan/butan a stanice na zemní plyn (CNG a LNG) - CNG-stanice (stlačený zemní plyn) - sklady pohonných hmot, rozpouštědel, olejů a ropných produktů a jejich výdejních terminálů - vybraná technologická zařízení ...

Autorizovaný prodej, servis, opravna: - automobily TOYOTA. Autosalón. Prodej - náhradní díly.

Autoservis: -mechanické opravy -diagnostika podvozku (geometrie) -diagnostika brzd -diagnostika tlumičů -diagnostika systémů -opravy autoelektriky -karosářské opravy bez rovnacího rámu -karosářské opravy s rovnacím rámem -lakýrnické práce -pneuservis -výměny autoskel -montáž autodoplňků -mytí vozu a interiéru -odtahová ...

Pneuservis: -osobní automobily - pneu, pneumatiky letní, zimní, bezpečnostní, celoroční-paleta výběrů -litá kola -ocelové disky -off road-silnice-terén, zimní silnice. Výrobci pneumatik: -BARUM, KLEBER, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, MICHELIN. Služba: -zásilková služba po ČR zdarma.

Autobazar, prodej: -ojeté automobily.

Firma ZK Automobil provozuje autoservis většiny vozidel: - osobních - dodávkových - nákladních. Máme také prodejnu náhradních dílů, doplňků, příslušenství, olejů a dalších provozních kapalin. Velkoobchod, maloobchod-náhradní díly: - filtry - řemeny - ložiska - těsnění - tlumiče - spojky - stěrače - baterie - ...

Doprava: -tuzemská -mezinárodní autobusová -nákladní AVIA 31 valník, Š 1203 valník Autoservis: -opravy automobilů -klempířské práce -testování motorů -měření emisí -pneuservis.

Autoopravna, autoservis: -oprava: -motorová vozidla.

Autoopravna, autoservis: -oprava-motorová vozidla.

Pneuservis, servis: - prodej pneumatik - opravy pneumatik - protektorování pneumatik - lepení duší, přezouvání a vyvažování kol.

Výroba, distribuce: -moto oblečení a příslušenství -textilní moto oblečení, kožené moto oblečení -moto chrániče, moto helmy, moto obuv, moto rukavice -moto brašny, kevlarové jeansy, moto blinkry, moto zrcátka -zámky a moto plachty.

Obchod s navigačními systémy. Prodej GPS navigací značek: - Garmin - Mio - Tom Tom. Nabídka přístrojů pro sledování vozidel. Zastoupení navigačního softwaru iGO pro ČR. GPS a navigace: - sledování vozidel - automobilové navigace - navigace na motocykl - turistické navigace - sonary a radary - námořní GPS - ...