AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoservis, opravy: -mechanické -osobní automobily všech typů. Autobazar.

Autoservis: -opravy všech značek osobních vozidel.

Prodej a montáž: -autorádia (Sony, Blaupunkt, ...) -autoalarmy (Jablotron, Safety lock) -handsfree sady -autoHI-FI -CB radiostanice -TV** antény -satelity. Prodej a servis: -autorádia (záruční opravy) -televize (servis v bytech) -rádia -videa -věže -CD -magnetofony. Autorizovaná sběrna servisu firmy SONY Praha: ...

Opravy motorových vozidel: -Iveco, Tatra, Liaz, Daewoo Avia. Jeřábnické práce AD 28. Prodej motocyklů, náhradních dílů a příslušenství.

Servis, opravy nákladní vozidla: -AVIA, TATRA, LIAZ, MAN*, VOLVO, MERCEDES, SCANIA. Zajištění STK*, SEK* (měření emisí) nákladní, užitková vozidla. Pneuservis, prodej pneumatik.

Autoškola. Výuka řízení motorových vozidel. Výuka, kurzy: - jízdy skupiny B - školení řidičů.

Autoškola. Výuka: - jízdy skupiny A, B, M. Výuka a výcvik žadatelů: - získání řidičského oprávnění - kondiční jízdy - profesní a referentské školení řidičů (zdokonalení odborné způsobilosti u řidičů: autobusu + nákladního auta).

Oprava: - nákladní automobily.

Oprava, servis: - automobilové chladiče.

Maloobchod, prodej: -autobaterie.

Maloobchod, prodej: -autodíly (ND) - ŠKODA, AVIA, LIAZ, KAROSA, vleky.

Strojní a traktorová stanice. Oprava, servis: -stroje -traktory -nákladní auto. Ředitel: tel.:516452624, 516452226. Těžká mechanizace: tel.:516452225. MTZ* tel.:516452227. STS*.

Autodílna, autoservis: - diagnostika brzd, tlumičů - geometrie podvozku. Pneuservis. Odtahová služba.

Světová špička mezi bezpečnostními systémy TRW Automotive je jedním z předních světových dodavatelů autopříslušenství a mezi dodavateli technologií aktivní a pasivní bezpečnosti pro výrobce vozidel po celém světě představuje špičku. S ročním obratem přes 10 miliard USD je TRW osmým největším nezávislým výrobcem autopříslušenství TRW ...

Čerpací stanice Shell. Prodej: - pohonné hmoty (PHM) - benzín, nafta - motorové oleje, maziva.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Autoservis, autodílna, autoopravna, opravy, servis: - auta, automobily, vozy - příprava vozů na STK, ME - testování, výměna tlumičů pérování - výměny rozvodových řemenů - oprava karoserií - autoklempířské práce. Maloobchod, prodej: - náhradní díly na zahraniční vozidla.

Oprava, servis, autoservis, autoopravna: - osobní a užitkové vozy - motocykly, motorky.

Servis a oprava automobilů.

Prodej, leasing, servis, oprava, autoservis, autooprava: - nové i ojeté americké automobily, vozy CHRYSLER, JEEP, DODGE, CHEVROLET, CADILAC, LINCOLN, FORD, CORVETTE - náhradní díly, autodíly. Renovace automobilů, prodej: - historických vozidel (veterány amerických vozů).

Autoopravna, autoservis, oprava: - osobní automobily.

Autoservis, autoopravna, servis, o prava: - kompletní oprava osobních vozidel.