AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Dovoz, přeprava: - automobily z Anglie.

Prodej, opravy a montáž: -všechny typy autoskel na všechny značky osobních i nákladních automobilů -střešní okna -tažná zařízení Opravy: -autosedačky a sedadla Čalounění interiérů vozů a renovací interiérů veteránů.

Získání řidického oprávnění. Kondiční jízdy. Vracení řidičáku.

Autoservis, autoopravna, úprava, oprava, servis: - atypické a sportovní zahraniční automobily, vozy. Odtahová služba.

Pobočka Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - technická pryž, těsnění - řemeny - ložiska, gufera.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - ložiska - řemeny - technická pryž.

Výroba: - vysoce kvalitní hliníkové odlitky pro automobilový průmysl

Pneuservis. Oprava, prodej: - pneumatiky - vulkanizování duší - bezdušové pneumatiky - protektorování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodoplňky, tuning (tunning)- křídla, spoilery (spojlery), prahy, nárazníky, masky, sportovní výfuky a koncovky KM.

Autoopravna a opravna stavební mechanizace. Prodej: - nákladní auta TATRA, AVIA - stavební technika - technické plyny - mazací produkty - kanálové a rotační lasery - náhradní díly.

- Porsche klub PRODEJ: - motocykly CAGIVA, DUCATI, HUSQVARNA, MORINI, TWA TRIKE, DERBI, DAELIN, HYOSUNG, MV AUGUSTA - možnost prodeje na leasing - sněžné skútry LYNX ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS: - motocykly CAGIVA, DUCATI, HUSQARNA, MORINI, TWA TRIKE PRODEJ: - příslušenství pro motocykly DUCATI, CAGIVA, HUSQVARNA, MORINI - ...

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA -autodoplňky -autobaterie -autokosmetika -pneumatiky Služby: -opravy osobních automobilů -sběr pneumatik na protektorování -prodej protektorů na osobní, nákladí auta, na traktory -pneuservis -kódování skel -přípravy a zajišťování STK.

Autoservis, oprava : - osobní auta automobily všech značek - zajištění, oprava náhradních dílů - výměna olejů, dílů, diagnostika, pneuservis, klimatizace Zajištění, provedení : - emise, STK*. Půjčovna, pronájem : - střešní autoboxy, rakve - střešní nosiče, magnetické nosiče - sněhové řetězy - nosič na kola - adaptér na lyže.

Pojišťovací kancelář. Pojišťovací služby: - pojištění vozidel (povinné ručení, havarijní pojištění) - pojištění osob (životní, úrazové pojištění) - pojištění na cesty (cestovní pojištění, Europojištění) - pojištění majetku (nemovitosti, domácnosti) - pojištění odpovědnosti (za škodu) - pojištění podnikatelů.

Služby: -montáž handsfree do aut -montáž GPS do aut -montáž autorádií, audiosystémů do aut.

Autoškola. Výcvik skupin - AM, A1, A, B, B+E, C, C+E školení řidíčů držitelů průkazů profesní způsobilosti řidiče

Autoškola: -všechny druhy řidičských průkazů -povinné školení řidičů.

Prodej: - audiotechnika - autorádia, reproduktory - příslušenství.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty - PHM*.

Prodej a výroba: -technické výrobky všeobecného použití -plastové hadice-izolační, potravinářské, zahradní, smršťovací -těsnící profily na bázi silikonu -granuláty PVC* a PP** -výrobky pro nábytkářský průmysl -plastové nábytkové hrany -roletové soupravy -kuchyňské doplňky -elektroinstalační systémy -lišty, bytová instalace, ...

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -autokarosářské, autoklempířské práce: -rovnání karosérií na stolici -výměny čelních skel -nástřiky spodků dutin -konzervace podvozků -mechanické práce -příprava na STK*. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly, autodíly, autopříslušenství.