AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Autoservis, pneuservis: -opravy motorových vozidel -elektrické instalace -příprava na STK* a její zajištění -výměna olejů SHELL, CASTROL -tlumiče pérování GABRIEL, KYABU, MONROE -automobilová chemie CYCLO -brzdové kotouče BRADI -výfukové systémy TESH -filtry PUROLATOR -automobilové řemeny DAYCO -kompletní pneuservis (montáž, ...

Prodej, komisní prodej, výkup, leasing, dovoz: -osobní automobily -dodávkové automobily -obytné automobily -obytné přívěsy -obytné lodě.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily. Prodej, oprava, montáž: - pneumatiky, pneuservis - náhradní díly - autobaterie.

ČALOUNICTVÍ VÝROBA ČALOUNĚNÉHO NÁBYTKU: - křesla, rozkládací křesla - lavice, kuchyňské lavice, lavice do čekáren, taburety - masivní postele, patrové postele, válendy, dvoulůžka, dětské postýlky - zdravotní matrace běžných i atypických rozměrů ( pružinové, molitanové, sendvičové, dětské do postýlek, školní lehátkové ) - atypická výroba ...

Centrální sklad. Prodej,maloobchod,velkoobchod: -náhradní díly na nákladní automobily, přívěsná vozidla,autobusy a nápravy. -autochladničky -brzdové destičky -chladiče -koncové svítidla a žárovky -tlumiče -měchy,pérování -řemeny -upínací pásy a rozpěrné tyče -výfuky -vzduchové filtry -vzduchové hadice a elektrické ...

Maloobchod, prodej: - autokosmetika.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - veškeré auta, automobily.

Provozujeme profesionální autoservis se specializací na nejrozšířenější vozy Škoda, Volkswagen, Audi, Seat, Peugeot, Renault, Citroen, Fiat, Toyota a další. K dalším činnostem patří pneuservis, diagnostika motorů, servis klimatizací, čištění interiérů vozidel a další.

Autoelektro, prodej, opravy a zásilková služba, nových alternátorů a startérů: -kompletní sortiment náhradní díly: -alternátory, startéry, dynama pro osobní, užitkové, nákladní automobily, vysokozdvižné vozíky, lodě, stavební, lesní a zemědělské stroje.

Půjčovna: - čtyřkolky - kola - skútry - letní i zimní.

Autorizovaný prodej a servis vozů Renault. Autosalón, autobazar, prodej: - osobní, užitkové automobily RENAULT - nové i ojeté. Autoservis. Montáž: - zabezpečovací zařízení, autoalarmy. Pneuservis.

Autobaterie. Prodej, servis, likvidace: - autobaterie, akumulátory - motobaterie.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní, dodávková, nákladní vozidla, auta - karosářské práce - lakýrnické práce, autolakovna - mechanické páce - příprava na STK.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní automobily, vozy - provedení STK - měření emisí.

Prodej, montáž, servis a vyvažování: -pneu a duše motocyklové, osobní, dodávkové, nákladní, speciální, obří (zemědělské do 56"). Likvidace ojetých pneu. Prodej značek: -BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT, MICHELIN, SAVA, UNIROYAL, KLEBER, MATADOR, GENERAL TIRE, PIRELLI, NOKIAN, DUNLOP, GOOD YEAR, FIRESTONE. Prodej disků ...

Prodej, servis, výroba: - hasičské vybavení - zpracování podkladů a dokumentace v oblasti BOZP (bezpečnost práce a požární ochrana) - hasičské nářadí, automobily - instalace a servis přenosných hasících přístrojů.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - nákladní automobily - užitkové automobily.

Odtahová služba - osbní, dodávkové vozy. Pneuservis.

Výroba: - korejský výrobce modulů a autosoučástek - výroba pro automobilový průmysl.