AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Provozujeme autovrakoviště a s tím spojenou ekologickou likvidaci vozidel a autovraků zdarma. Ekologickou likvidaci provozujeme již od roku 1998. Jsme známá a ověřená firma. Podnikáme na základě povolení Krajského úřadu. Provozujeme sběrnu vozidel a autovraků. Nabízíme odtah nebo odvoz vozidla v rámci Severomoravského kraje zdarma. Doklad o ...

AUTOMAX Martin Kantor Třinec (bývalý AMK SVAZARM) Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - mechanické opravy osobní a dodávkové automobily - generální opravy (motory, převodovky, nápravy, brzdy) - autoelektrikářské práce - výměna olejů - montáž autorádií - seřízení a diagnostika motorů. Pneuservis, oprava, servis, ...

Prodej - dodávky Prodej - osobní vozy Autopůjčovna - osobní vozy - dodávky Čištění vozidel - interiér a exteriér Poskytování - leasing (smluvní partner ESSOX) Pojištění smluvní partner ALIANZ, GENERALI, ČP, ČPP

E-shop IMdily.cz má v sortimentu: - autodíly, autopříslušenství - motorové oleje - autobaterie.

PM Motor prodává náhradní díly, autodíly, zajišťuje opravu, servis, prodej turbodmychadla. Diagnostika vozidel.

Autobazar - vozy ŠKODA, VOLKSWAGEN, CITROËN

Lumír Kliš zajišťuje opravy hlav spalovacích motorů.

AMS Autosklo Ostrava se zabývá výměnou čelních a ostatních autoskel. Provádíme veškerou administraci spojenou s vyřízením pojistných událostí. Spolupracujeme s většinou pojišťoven na trhu. Dále nabízíme tónování autoskel fólií.

Pneuservis, prodej, montáž, oprava, servis: - pneumatiky na osobní, dodávkové a lehké nákladní vozy - protektorované pneumatiky, protektory - ruční mytí vozidel - prodej disků + renovace - klimatizace vozidel + plnění - rychloservis - výměna brzd, olejů, výfuky. Odtahová služba.

Velkoobchod - železářství - řeziva, oken a dveří - barvy, laky, ředidla Nákladní doprava Stavební činnost Půjčovna strojů a nářadí Prodej, servis, pronájem kompresorů Prodej a dělení hutního materiálu Prodej stavebního materiálu Zahradní architektura Pneuservis Dřevostavby Centrum bezpečné jízdy

AMT SERVIS s.r.o. se zaměřuje na výrobu kontejnerových nosičů na nákladní automobily a nákladních kontejnerů pro různé druhy háků.

Firma zajišťuje běžný úklid domů, bytů, kanceláří. Provádí úklid po rekonstrukci a výstavbě. Zajistí tepování a čištění interiérů aut. ošetření marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekce hal. Desinfekce kancelářských prostor a dopravních prostředků.

Provádí: -opravy karoserie -prodej náhradní díly -prodej a montáž tažná zařízení -prodej a výměna oleje -výměny, prodej autoskla -opravy, výměny, prodej výfuky -nástřik dutin.

Prodej: - náhradní díly, - auto, moto, - doplňky. Slavkovice 5: - opravy a servis motových vozidel.

Servis vozů všech značek, pneuservis, měření geometrie, diagnostika vozů, příprava k technické prohlídce, karosářské práce, výměna autoskel, servis klimatizací, zajištění odtahu, prodej náhradních dílů.

O Vaše vozy pečujeme s radostí již od roku 2014. Nabízíme služby v odvětví autostylingu a detailingu. Detailní mytí a čistění exteriérů a interierů je samozřejmost. Především se ale soustředíme na péči o laky a interiéry vozů. Zabýváme se vším od leštění, přes korektury, voskování až po keramickou ochranu laku. Nedílnou součástí našich služeb ...

Autoservis, autoopravna - opravy karosérií všech značek osobních a užitkových vozidel - drobné mechanické opravy - výměna autoskel - výměna a opravy výfukového potrubí - lakování.

Odtahová služba. Přeprava osobních a dodávkových vozidel, zemědělské a stavební techniky a materiálu.

Prodej autodílů: -vozů Škoda, Favorit -objednávkový prodej dílů zahraničních vozidel -autodoplňky -partiový prodej dílů zahraničních vozidel -autodoprava (Fiat Ducato).

Pneumatiky: -prodej, opravy, výměna, vyvažování. Pneuservis.

Výkup a prodej: -vozidla všech značek -komisní prodej, protiúčet, leasing, úvěr na počkání -opravujeme vozy zakoupené u nás -servis aut.

Zajišťujeme ekologickou likvidaci autovraků.