Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autocentrum Seat. Prodej, servis, bazar a leasing automobilů Seat: - SEAT Ibiza - SEAT Cordoba - SEAT Leon - SEAT Toledo - SEAT Alhambra .

Autobazar, bazar, prodej, výkup za hotové: -nákladní, užitkové a osobní automobily, vozy. Dovoz, import: -vozidel na zakázku. Autoservis, autoopravna, pneuservis. Autozastavárna.

Autosalon. Autorizovaný prodej: -vozy BMW Prodej: -náhradní díly, autodoplňky, autopříslušenství..

Autosalon, prodej, servis: - vozy Suzuki Autosalon Strahov Diskařská 100, 169 00 Praha 6 tel./fax: 220 513 469, 257 210 867 Servis: tel: 233 017 214 Autobazar Petynka Na Petynce 22, 169 00 Praha 6 mob.724 181 138, tel.222 742 670 fax: 222 742 670

Služby: -prodej osobních a užitkových vozidel -výkup za hotové, protiúčtem -dovoz vozidel na objednávku -sjednání havarijního a povinného pojištění.

Autobazar: - dovoz a prodej vozidel - nákup, prodej pro autobazary - dovoz aut na zakázku.

Autobazar - osobní automobily Dovoz - osobní automobily z EU

Autobazar: -nabídka vozů dovezených z EU -náhradní díly na evropské i japonské vozy -široký sortiment pneumatik

Autobazar - prodej a výkup vozidel VOLKSWAGEN, ŠKODA, SEAT, AUDI - zajištění leasingu a úvěru

Specializace na vozy Škoda. Prodej vozy Škoda, Favorit, Forman. Autobazar - t.č. 377322555 Pneuservis -t.č. 774345554 .

Autosalon. Výhradní zastoupení pro vozy BMW, MINI, ALPINA pro Západní Čechy. Prodej: -nové i ojeté vozy -náhradní díly, autodoplňky -pneumatiky PIRELLI, DUNLOP. Záruční a pozáruční servis.

Autobazar s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Opravy silničních vozidel a zprostředkování služeb v dopravě. Zapůjčení vozidla. Prodej: -akumulátory pro osobní, dodávkové a nákladní automobily -protektorované pneumatiky -PB lahve.

Autobazar: - prodej a výkup vozů - osobní automobily VOLKSWAGEN, FORD, FIAT, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, OPEL, ŠKODA, SEAT, financování a pojištění vozidel. Montáž: - autopříslušenství - autodoplňky - zabezpečení vozů - navigace - imobilizery - alarmy - hands free sady.

Provozujeme inzertní server zaměřený na sportovní a luxusní vozy v ČR a Severní Americe.

Prodej - ojeté automobily Autoservis Pneuservis Odtahová služba Dovoz - automobily

Autobazar - osobní automobily - komisní prodej - výkup i na protiúčet, leasing a úvěr - pojištění

Autobazar Autoservis - osobní vozy Pneuservis

Poskytujeme půjčky na auto se schválením do 10 minut. Provozujeme autobazar - 1 000 ojetých vozů v nabídce za opravdu nízké splátky, nepotřebujete ani akontaci. Žádost o půjčku lze vyplnit on-line z pohodlí domova.

Automobily HYUNDAI: -prodej -servis. Ruční mytí. Autobazar. Pneuservis.

AUTOBAZAR HA-CARS se zabývá dovozem a prodejem kvalitních a prověřených vozů především z Francie, Belgie, Německa a Itálie.

Autobazar - benzínové a dieselové osobní automobily - výkup na protiúčet.

Prodej, servis, oprava: -automobily -dovoz sportovních vozidel.