Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autorizovaný prodejce a servis vozů VOLVO Prodej vozů VOLVO: - nové i ojeté vozy - náhradní díly a příslušenství - autodoplňky.

Automobily značky OPEL: -obchodní zastoupení, dealer -prodej nových automobilů -servis a opravy. Leasing automobilů. Mytí aut. Bazar-prodej luxusních ojetých vozidel.

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Prodej, pronájem, servis: - nové a ojeté vozidla IVECO včetně leasingu.

Autoelektrika. Autobazar: -leasing ojetých vozidel i na protiúčet -vozy z předčasně ukončených leasingů od společnosti ŠkoFIN -prodej vozů do komise. Pneuservis, pneumatiky: -GOOD YEAR -DUNLOP -MATADOR -BARUM. Prodejna PC: Praha 9, Náchodská 490, 19000.

Autobazar. Prodej, výkup, leasing: -osobní vozy všech značek -odhlášení, přihlášení na DI -zprostředkování povinného ručení -zprostředkování STK.

Autobazar: - kapacita 130 automobilů. Nabízíme: - vozidla všech tříd, značek a cenových relací - motocykly - osobní a nákladní automobily - předváděcí vozidla a automobily z leasingových společností. Prodat vozidlo u nás můžete buď za hotové nebo v komisním prodeji. Koupit auto je možné v hotovosti, formou leasingu nebo úvěru. ...

Autobazar,bazar,komisní prodej,výkup, prodej i na splátky,dovoz ze zahraničí: -ojeté osobní automobily (auta,vozy, vozidla). Provozování: -Auto BAR.

Autobazar: - komisní prodej - prodej vozidel - zástava vozidel.

Autobazar: - pojiště, financování - prodej vozidel zakoupených v ČR.

Autobazar - prodej vozidel. Autoservis. Pneuservis. Půjčovna aut.

Prodej ojetých a havarovaných vozidel. Leasing, úvěr.

Autobazar: - prodej automobilů - dovoz vozidel ze zahraničí - odtahová služba - leasing.

Autobazar: - prodej zánovních automobilů - po 1. majiteli - se zárukou - pojištění vozidel.

Automobily-prodej, servis, opravy. Provoz garáží. Autobazar. 377686468 Servis: 377686454-5 servis@autostadler.cz prodej@autostadler.cz

Autobazar. Nákup, prodej: -automobily -autodíly. Autoservis.

Autoškola. Autorizovaný servis a dealer vozidel značky Škoda. Autoservis, autoopravna: - opravy - záruční, pozáruční. Prodej: - nové i ojeté vozy, vozidla, automobily - náhradní díly na vozy všech značek. Mytí: - osobní i nákladní vozy. Pneuservis.

Prodej: -náhradní díly Mercedes-Benz: -nákladní -osobní -autodoplňky. Prodej: -auta: -nová -ojetá.

Prodej: - nových a ojetých vozů TOYOTA, LEXUS, popřípadě ostatních značek a také prodej skútrů GOLC (kooperace Číny s Hondou) - oficiální zastoupení švýcarské firmy BEMANI - zabývající se veškerými úpravami sériových vozů Provoz autobazaru: - výkup vozů za hotové, protiúčtem nebo komisní prodej

Autobazar. Dovoz vozidel ze zahraničí. Autopůjčovna. Autozastavárna. Odtahová služba.

Služby: - autobazar. Prodej, výkup vozidel.