Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Služby: -autobazar. Prodej, maloobchod: -ojeté automobily. Půjčovna, pronájem: -obytné automobly.

Dovoz aut z celé Evropy, nová i ojetá vozidla od dealerů nebo z bazarů, vyhledání požadovaného vozu, vyřízení formalit, dovoz, přihlášení.

AUTOMONT ZLÍN - DAEWOO. Prodej, na splátky, leasing, pojištění: -nové a ojeté vozy DAEWOO, CHEVROLET -originál náhradní díly, příslušenství. Servis, oprava: -zajištění STK a ME (emise). Provádění: -CEBIA-ECR.

Jsme společnost zabývající se zejména nákupem a prodejem automobilů všech značek, ale také zajištění financování Vámi vybraného vozu, převodu na DI a uzavření Zákonného, nebo Havarijního pojištění. Máme také dlouholetou zkušenost s opravami osobních i lehkých užitkových vozů. Působíme na trhu již více než 12 let a ...

Autobazar. Prodej: - prodej ojetých vozů, nákladních automobilů, skútrů, karavanů.

Dovoz, prodej, výkup: -použité a nové náhradní dily CHRYSLER VOYAGER -přislušenství a originální doplňky -dovoz použitých a nových náhradních dílů pro všechny vozy USA -výkup vozidel havarovaných či jinak poškozených -dobírková služba i z USA do 10dnů.

Autobazar. Prodej: - automobily, vozidla, vozy od 1. majitele (prodej za hotové, leasing, spotřebitelský úvěr). Na místě lze uzavřít zákonné i havarijní pojištění - všechny pojišťovny. Výkup vozidel - možnost protiúčtu.

Autobazar. Výkup, prodej: - ojeté osobní automobily, auta.

Autobazar. Výkup vozidel - protiúčet. Prodej: - ojeté automobily, vozidla. Specializujeme se na vozy po 1. majiteli, koupené v ČR!

Nákup a prodej ojetých vozů. Prodej použitých dílů Škoda. Nabídka havarijního pojištění.

Autobazar: -provoz autobazaru všech osobních vozů -výkup za hotové -zprostředkování protiúčtu, leasingu a úvěru.

Autobazar, prodej: - ojeté vozy osobní a terénní. Odštěpný závod Hrabyně 6: - tel.: 602 769 839 - pouze užitkové vozy.

Autobazar, prodej, servis: -automobily všech značek se specializací na BMW, OPEL... -dovoz automobilů (osobní i užitkové) na objednávku -prodej pouze kvalitních a prověřených vozidel (vozidla) -výměna protiúčtem -výkup vozidel -vyřízení splátkového prodeje přímo u nás na počkání -zpětný leasing -vyřídíme za Vás ...

Prodej aut v on-line aukcích. Autorola.cz existuje již od roku 2001 a v Evropě patří k průkopníkům na poli online autoaukcí.

Prodej, poradenství, zprostředkování, leasing: -automobily tuzemské i zahraniční: -osobní -dodávkové -ojeté Služby: -výkup za hotové -možnost protiúčtu. Prodej: -invalidním občanům. Půjčovna: -přívěsné vozíky i dvouosé.

Autobazar, bazar, výkup, prodej, leasing: -osobní a užitkové automobily (vozy).

Výkup, prodej: - automobily, auta, vozidla - užitkové, osobní. Autobazar.

Jsme společnost, pro kterou je solidní jednání a spokojenost zákazníka po celou dobu provozu vozidla na prvním místě. Auto Place je síť prodejen zánovních vozů s celorepublikovou působností Auto Place je přímým importérem kvalitních vozů ze Švýcarska, zejména značek: Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Mercedes, Peugeot, Renault, Subaru, Škoda, ...

Prodej a servis nových a ojetých vozidel, náhradních dílů a autodoplňků. Nové osobní vozy FORD Akce 04.03.2010 AKCE BONUS 10.000, - Kč + BALÍČEK PŘÍSLUŠENSTVÍ ZDARMA na skladové vozy zaregistrované do 31.03.2010 Fiesta již od 209.990, -, Fiesta Trend 5dv. s klimatizací již od 239.990, -, Fusion již od 219.990, -, Fusion Comfort již od ...

Autoservis, autooprava, garanční servis všech značek automobilů. Prodej: - nové vozy. Autobazar. Odtahová služba. Pneuservis. Půjčovna vozů.

Prodej, výkup, odkup, protiúčet, bazar, autobazar, leasing-prodej na splátky, ojeté vozy: -užitkové vozy do 3, 5t (dodávkové) -nákladní vozy -mikrobusy, pick-upy, přívěsy -osobní automobily. Značky: -FORD TRANSIT, FIAT DUCATO, CITROEN JUMPER, PEUGEOT BOXER, MERCEDES VITO, MERCEDES SPRINTER, IVECO, AVIA, RENAULT, ...