Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

AUTOCAR ANVY s.r.o. -  největší autobazar v blízkosti lázeňského města Luhačovice
AUTOCAR ANVY Biskupice najdete nedaleko Luhačovic. Při prodeji dostanete za Vaše staré auto peníze ihned v hotovosti, dále za vůz přebíráme zodpovědnost a Vy se již nemusíte o nic starat, jen o výběr auta novějšího. Najdete u nás kvalitní tuzemské i zahraniční vozy. Je z čeho vybírat. Pokud nemáte v hotovosti celou sumu, prodáváme auta na ...
AUTOCAR ANVY s.r.o. -  největší autobazar v blízkosti lázeňského města Luhačovice
Naše společnost provozuje autoopravnu ve Frýdku Místku. Provedeme servis vozů všech značek. Zabýváme se také výkupem a prodejem ojetých vozidel za hotové.

Dovoz, nákup, zprostředkování, prodej, autobazar: - ojeté automobily domácí, zahraniční - náhradní díly (nové, použité) - ojeté pneumatiky. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy - výměna autoskel (autoskla). Montáž, prodej: - tažná zařízení.

Autoservis, autoopravna, opravy, servis: -automobilů ŠKODA, VOLKSWAGEN, AUDI, OPEL, FIAT, PEUGEOT, RENAULT vč.asijských a amerických vozidel. -měření emisí benzínových motorů (vč. LPG) zajištění -příprava vozidel na STK a její zajištění na KLÍČ. -elektroinstalační práce.elektroopravy -přestavba vozidel na plyn, propan butan -testování ...

Činnost: - dovoz a prověření vozidla z Německa - prodej vozů

Autobazar. Prodej: - ojeté osobní a dodávkové automobily, vozidla, vozy. Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla, vozy.

Autorizovaný dealer vozů značky Opel, prodej, leasing, úvěr, servis, karosárna, lakovna: - nové i ojeté vozy. Odtahová služba - tel.: 602 727 152.

Autobazar. Prodej: - ojeté automobily. Komisní prodej. Výkup vozidel za hotové. Ověřování původu vozů. Sjednáváme pojištění, leasingy a úvěry.

Martin Zuštík provozuje autobazar, kde má k prodeji ojeté vozy.

Služby: - prodej nové i ojeté vozy - autobazar

Auto Beránek. Dovoz, prodej: - zánovní, ojeté osobní a užitkové automobily, vozidla z Německa - specializace na vozy Opel, VW, Škoda, BMW, Mercedes-Benz - individuální dovoz vozidel na objednávku - možnost protiúčtu. Servisní služby.

Autopůjčovna osobních vozidel s možností krátkodobé i dlouhodobé výpůjčky. Autobazar- dovoz aut z Itálie. Servis osobních vozidel a pneuservis. Ekologická likvidace vozidel. Montáž tažného zařízení.

Autorizovaný servis a dealer Suzuki a Ford - prodej vozidel - prodej náhradních dílů - servisní práce - autobazar.

Autosalon. Prodej: - nové automobily - všechny značky ze zemí Evropské unie - předváděcí vozy - ojetá vozidla.

Autobazar - pneubazar Prodej - autodíly - autokosmetika Odtahová služba

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Havířově a Třinci. Realizujeme prodej, autoservis i autopůjčovnu vozů Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších. Vybrat si můžete i ojeté vozy z programu ŠKODA PLUS.

Autovrakoviště Maloobchod, prodej: - použité náhradní díly - bazar s ojetými automobily - prodej novych dilu Služby - odtahová služba - čištěni vozidel - dovoz vozidel ze zahraniči

Autobazar, dovoz, prodej, výkup: - ojeté osobní a dodávkové automobily, vozidla, vozy. Dovoz nehavarovaných vozidel na objednávku. Autoservis, pneuservis: - osobní a dodávkové vozy - oprava automatických převodovek.

Autobazar, bazar, autocentrum, výkup, prodej, komisní prodej, leasing, zpětný leasing, protiúčet, prodej na úvěr, financování, splátkový prodej: - ojeté osobní a užitkové automobily, auta, vozy, vozidla. Sídlo společnosti: - Kolaříkova 1603, Frýdek-Místek - Místek.

Autobazar: - prodej, výkup osobních automobilů - před koupi možnost kontrola v autoservise, který si zvolí zákazník i na STK - garance původu a technického stavu

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Pobočka. Autorizovaný servis. Opravy, běžná údržba: - vozidla, automobily. Prodej: - nové, použité návěsy, přívěsy a nástavby na užitková vozidla - náhradní díly, autodíly užitkových vozidel. Sídlo firmy: - Za Dálnicí 508, Žebrák.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na osobní a užitková vozidla, auta, autodíly - ojeté osobní automobily, autobazar - dovoz vozů na zakázku.

Autosalón - prodej nových vozů. Autoservis vozů značek MITSUBISHI, SUBARU, OPEL, SUZUKI. Pneuservis + prodej disků i pneumatik. Emise zážehových motorů. Leasing, úvěr, pojištění vozů. Výkup a prodej vozů MISTUBISHI, SUBARU, OPEL. Komisní prodej vozů.

Autobazar Autoservis, autoopravna Pneuservis Prodej - náhradní díly na všechny osobní a užitkové vozy Autopůjčovna