Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Pavel Veselý
Autoservis Pavel Veselý v Hodoníně zajišťuje kompletní opravy vozidel, od mechanických po autoelektroniku. Nabízíme výměnu brzd, motorů, spojek či servis klimatizace. Montujeme tažná zařízení, centrální zamykání, alarmy, autorádia i parkovací kamery. Opravujeme také alternátory, startéry či tachometry. Připravíme váš vůz na STK.
Pavel Veselý
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Poskytujeme komplexní servisní služby. Provozujeme autopůjčovnu.

Opravy automobilů: - Renault - Opel - Ford - Fiat - Toyota - Nissan - ostatní.

Opravy a seřizování: - osobní vozidla. Pneuservis.

Prodej, servis: - automobily ŠKODA.

Dopravní značení komunikací. Autoelektroservis, pneuservis. Svodidla a zábradlí, zpomalovací prahy.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní, užitkové automobily, vozy - měření emisí - karosářské práce.

Opravy a údržba motorových vozidel.

Autoelektrikář. Elektroinstalace do automobilů.

-Generální opravy a výroba autochladičů -Společnost opravuje a dodává autochladiče a radiátory topení na všechny typy tuzemských i zahradičních vozidel.opravy a plnění klimatizací, opravy trubek a hadic, pneuservis

Prodej - autorizovaný dealer vozy Ford. - servis - náhradní díly.

Služby: - autoservis - pneuservis - montáž LPG - zkoušky STK - čerpací stanice LPG

Autoelektro servis. Práce: - autoelektrikářské - automechanické - soustružnické. Opravy: - elektroinstalace - startéry a alternátory všech typů a značek - nezávislé naftové topení - vstřikování motorů. Servis a plnění klimatizace. Pneuservis.

Pneuservis: - montáž, demontáž pneumatik - vyvážení pneumatik - uskladnění pneu - likvidace pneu. Autoservis: - montáž tažných zařízení - diagnostika motorů. Náhradní díly, doplňky, příslušenství.

Opravy karosérií. Nástřik podvozků. Ubytovací služby, ve dvou-pěti lůžkových pokojích, apartmánu.

Autobazar. Nákup, prodej: -automobily -autodíly. Autoservis.

Autoškola. Autorizovaný servis a dealer vozidel značky Škoda. Autoservis, autoopravna: - opravy - záruční, pozáruční. Prodej: - nové i ojeté vozy, vozidla, automobily - náhradní díly na vozy všech značek. Mytí: - osobní i nákladní vozy. Pneuservis.

Opravy, servis: -nákladní automobily -autobusy -měření emisí nákladních vozidel -příprava vozidel na STK -ABS/EBS systémy -karosářské práce -elektrikářské práce -servis montáž a kalibrace tachografů Prodej, servis, včetně montáže: -nezávislé topení-naftové, plynové -klimatizace

Autoservis, autoopravna. Práce: - klempířské

Opravy vozů všech značek. Veškeré servisní práce. Půjčovna 4-kolek.

Autoservis. Služby: - autoopravna - odtahová služba - pneuservis. Práce: - karosářské.

Servis, opravy automobilů, autoservis: -osobních i užitkových automobilů -náhradní zapůjčení vozidla, -výměna autoskel -náhradní díly -karosářské práce -velké mechanické opravy -nákladní doprava v rámci EU.

Autoservis, autoopravna: - lakýrnické a karosářské práce - mechanické práce - pneuservis - prodej náhradních dílů - prodej a montáž autodoplňků

Údržba vozidel a výměna provozních kapalin. Kompletní oprava podvozků a řízení. Kompletní oprava brzd. Příprava vozidel a provedení STK. Specializujeme se na vozidla AVIA, IVECO, VOLVO, RENAULT.