Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Pavel Veselý
Autoservis Pavel Veselý v Hodoníně zajišťuje kompletní opravy vozidel, od mechanických po autoelektroniku. Nabízíme výměnu brzd, motorů, spojek či servis klimatizace. Montujeme tažná zařízení, centrální zamykání, alarmy, autorádia i parkovací kamery. Opravujeme také alternátory, startéry či tachometry. Připravíme váš vůz na STK.
Pavel Veselý
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoopravna. Oprava, servis: -osobní automobily, dodávky -příprava a zajištění STK -geometrie kol -měření kapalin -opravy v místě bydliště nebo u okruhu.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - automobilů.

Oprava, servis automobilů: -karosářské práce všech typů vozidel.

Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -autobaterie -střešní nosiče -tažné zařízení -autopotahy -autožárovky -autokosmetika -oleje -pneumatiky. Autoservis, opravy: -autoopravna všech typů automobilů.

Autoopravna, autoservis, opravy, servis: - automobily (vozidla, vozy, auta). Silniční nákladní doprava vnitrostátní.

Prodej a servis automobilů. Zapůjčení náhradních vozů. Autoservis: - kompletní servis vozů FORD - prodej náhradních dílů FORD - pneuservis - leasing

Opravy, prodej, montáž: -startéry, alternátory, autobaterie, alarmy, telefony, rádia, tažná zařízení pro všechny vozy. Autobaterie. Autobaterie.

Mezinárodní kamionová doprava, přeprava tekutých potravinových substrátů v isocisternách, servis nákladních automobilů .

Autoservis je špičkově vybaveným pracovištěm pro pravidelný servis i opravy vozidel všech značek: - provádění pravidelných servisních prohlídek - kontrola a seřízení geometrie - stanice měření emisí (zelená známka na SPZ) pro zážehové i vznětové motory - přezouvání a vyvažování pneumatik - přesklívání skel automobilů včetně lepených - ...

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Autoservis, opravy osobních a užitkových vozidel: - přístrojové desky - autoelektroinstalace - kompletní diagnostika OBD Testerem. Montáž: - autorádia - centrální zamykání - nezávislé topení.

Oprava: - startéry a alternátory všech typů a značek osobních a užitkových automobilů i pracovních strojů.

Služby: -autoopravna -autoservis všech značek osobních automobilů do 3, 5 t -pneuservis -autopůjčovna -odtahová služba -autolakovna.

Prodej: -náhradní díly na zahraniční vozy. Oprava: -auta osobní i zahraniční -motocykly -kompletní servis.

Firma jako taková vznikla v roce 1999 jako združení podnikatelů. Od roku 2004 se přetransformovala na T.O.M. PNEU s. r. o. zabývající se kompletním pneuservisem včetně oprav pneumatik za tepla. Od roku 2007 byla činnost firmy rozšířena o autoservis. Firma se zabývá kompletním autoservisem a pneuservisem pro vozy: - osobní - nákladní - ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -automobilu zn. Lada

Autoopravna, oprava: -automobily.

Autoservis. Opravy: - osobní, dodávkové, nákladní automobily - traktory, zemědělské stroje. Práce: - autoklempířské - autolakýrnické - mechanické. Topenářství. Výstavba, opravy, montáž: - topení. Vodoinstalace. Opravy rozvodů vody. Prodej: - vodoinstalatérský materiál. Zámečnictví. Výroba: - vrata, dveře, brány, branky, ...

Prodej: - autodíly - autodoplňky. Služby: - autoservis - pneuservis.

Autoservis, autoopravna: - montáž plynových zařízení - autopříslušenství, náhradní díly(LPG*).

Autoopravna, autoservis: - opravy - osobní automobily, vozidla, vozy - pneuservis - autolakýrnické práce - nástřiky spodku a dutin - autoklempířské, karosářské práce - diagnostika motoru - příprava vozů na STK a emise.