Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Pavel Veselý
Autoservis Pavel Veselý v Hodoníně zajišťuje kompletní opravy vozidel, od mechanických po autoelektroniku. Nabízíme výměnu brzd, motorů, spojek či servis klimatizace. Montujeme tažná zařízení, centrální zamykání, alarmy, autorádia i parkovací kamery. Opravujeme také alternátory, startéry či tachometry. Připravíme váš vůz na STK.
Pavel Veselý
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Oprava: -motorová vozidla tuzemská i zahraniční -příprava k technické kontrole. Pneuservis: -vyvažování a lepení duší -montáž a demontáž pneumatik -sběr pneumatik na protektorování -prodej pneumatik.

Autovrakoviště, autoopravna: - likvidace starých, nepoužívaných automobilů - sportovní úpravy aut.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Autoservis. Autoopravna. Autodílna. Opravy, servis: - automobily, auta, vozidla, vozy. Práce: - autoklempířské - karosářské.

Autoservis, autoopravna - tel. 465 391 075. Ubytování, penzion - tel. 776 171 988,

Práce, služby: -autoklempířské

Autoelektrika, diagnostika. Čištění osobních vozů. Dovoz vozidel ze zahraničí na zakázku.

Společnost PMTrans se specializuje na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu. Mezinárodní přepravy provádíme včetně vyřízení celních deklarací. SLUŽBY: Nákladní doprava: zajišťujeme přepravu nákladu do 3, 5 tuny. K dispozici jsou vozy značky Iveco, Renault Master a Renault Traffic. Celkový počet vlastních nákladních a dodávkových vozů je ...

Autoservis. Autobazar. Autolakovna. Autovrakoviště. NONSTOP odtahová služba. Dovoz automobilů ze zahraničí.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství. Servis: -nákladní automobily -autobusy -přívěsy Doprava: -automobily od 0, 5 do 25 tun* (valníky, sklápěče, HR**, UNC* 060).

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA, FAVORIT -autodoplňky -autobaterie, akumulátory -brzdové obložení pro nákladní auta -oleje ARAL -autolaky PPG* včetně míchání -potřeby pro autolakýrníky. Autodílna, autoservis: -osobní automobily. Autopůjčovna: -ŠKODA -FORD -RENAULT. Autobazar.

Autoservis, servis, oprava, autodílna: -osobní automobily všech značek.

Autoservis: -kompletní opravy osobních i nákladních automobilů včetně dodání náhradních dílů -diagnostika -provoz pneuservisu -příprava na STK -mytí vozidel. Zemní práce.

Autoservis, oprava: -automobily -mechanické, klempířské práce -rovnání karosérií na rovnací stolici. Odtahová služba.

Nově komplexní diagnostický systém - pro téměř všechny typy vozidel pro diagnostiku řídících jednotek (ř.j.) - také pro systémy CAN-BUS - umožňuje podle úrovně diagnostiky ve vozidle testovat většinu systémů